Categorii Știri

Locuri bântuite din România. Ai trecut pe acolo?

Iată care sunt acele locuri bântuite ţinute sub secret din România. Ai trecut vreodată pe acolo?

Bucureştenii ştiu că de evitat este Lacul Morii. Aici s-a construit un baraj peste un vechi cimitir bucureştean.Cei care nu şi-au mutat morţii până la termenul fixat de autorităţi s-au trezit într-o bună zi că buldozerele intraseră pur şi simplu peste morminte. Oasele amestecate cu pământul răscolit erau peste tot, iar unii au luat ce au mai apucat, fără a şti măcar dacă osemintele erau sau nu ale celor dragi. În plus, biserica cu hramul Sfântului Nicolae a fost dărâmată chiar în ziua Sfinţilor Constantin şi Elena. De atunci în acel loc s-au întâmplat foarte multe accidente auto pe podul de lang dig, iar în apele lacului mulţi oameni şi-au găsit sfârşitul.

Nici Cazinoul constănţean, emblema oraşului, nu a scăpat de umbre. Când a început construcţia lui, care a fost pe locul Consulatului Chinez, lângă Acvariu, s-au descoperit osemintele soldaţilor francezi care au luptat în Războiul Crimeii între anii 1853 – 1854. Ei au murit de holeră şi au fost înmormântaţi aproape de malul mării. Osemintele lor au fost mutate apoi în Cimitirul Francez şi mai apoi în Cimitirul Central. Cu toate acestea, povesteşte arhitectul, lumea bună a vremii nu intra în cazinou întrucât credeau că este bântuit de foştii soldaţi francezi.

Un alt loc de evitat se află lângă localitatea Găeşti pe DN7 la „troiţa miresei”. Se spune că acum câţiva ani a avut loc un accident în care o tânără şi-a pierdut viaţa chiar în ziua în care trebuia să se căsătorească. De atunci şi până acum, în zona respectivă, au avut loc zeci de accidente rutiere, iar nouă persoane şi-au pierdut viaţa.

În Eforie, pe plaja dintre cele două staţiuni există o construcţie abandonată pe plajă: fostul sanatoriu de copii. Legenda spune că din cauza condiţiilor proaste în care trăiau pacienţii, acolo ar fi izbucnit o epidemie de ciumă sau că între zidurile fostului sanatoriu s-ar fi comis o crimă, o tânără fiind găsită moartă, iar pe perete erau nişte însemne stranii. Mulţi ani după aceea, în clădirea abandonată s-ar fi auzit voci şi s-ar fi zărit umbre odată cu lăsarea întunericului.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-01-20T19:02:59+02:00 19:02

Share
Scris de
Huff

Acest site foloseste cookies.

Read More