Știri

Locuri in caminele studentesti, anul universitar 2016-2017, oferite de Arcca

Arcca, cazare la standarde europene, preturi romanesti

Pe o piata atat de sufocanta, din cauza raportului disproportionat dintre numarul de cereri si oferta disponibila, cineva a avut ideea unui campus studentesc privat menit sa echilibreze situatia. Este vorba despre comunitatea Arcca, cei care pun la dispozitia studentilor doua campusuri localizate in zone diferite ale Bucurestiului: Vitan Village si Pajura Garden, urmandu-le si altele in viitorul apropiat.

Procedura de cazare este foarte simpla: studentul se prezinta la campusul dorit cu buletinul si legitimatia de student, semneaza contractul de cazare si achita depozitul de garantie (echivalentul unei luni de cazare) si tariful de cazare aferent primei luni. De asemenea, se poate opta pentru achitarea online a depozitului de garantie si a tarifului de cazare aferent primei luni si transmiterea contractului semnat prin posta.

 

Nou! Restaurant in campus: Student by CulinArt

Joi, 16 iunie 2016, incepand cu ora 19.00 in cel mai mare Campus Arcca si anume Vitan Village se inaugureaza deschiderea primului restaurant croit pe necesitatile studentilor: Student by CulinArt Campusul numara peste 2000 de studenti si implineste una dintre necesitatile acestora: mesele regulate. Meniurile sunt gandite conform necesitatilor si au multiple optiuni: meniul zilei, meniu a la carte, pizzerie si multe altele. Pentru perioadele aglomerate din sesiuni si nu numai, se poate comanda mancarea si in camera prin serviciul Room Delivery.

De asemenea, langa restaurantul prevazut cu terasa, va exista si Martket by CulinArt. Acesta va fi aprovizionat zilnic cu produse proaspete, pentru toti studentii care aleg sa isi si pregateasca singuri mesele.

“Studentii sunt viitorul nostru si de aceea, nevoile lor sunt prioritatile noastre” declara Violeta Pais, Fondatoarea brandului CulinArt.

CulinArt este un concept nou care mai numara o locatie si in partea de nord a capitalei, avand un specific international.

10 motive petru care studentii au ales Arcca

„Arcca e o comunitate. Pe tinerii de aici i-a legat, in prima faza, necesitatea unui loc de cazare, dar au descoperit apoi ca se poate si la noi ca la altii. Pot avea conditii foarte bune de cazare la preturi avantajoase, pot avea sentimentul de siguranta, iar ceea ce este fascinant pentru universul lor: pot sa se integreze intr-o comunitate ale carei valori sunt conforme cu perioada minunata pe care o strabat”, precizeaza Anamaria Dunca, General Manager Arcca Romania.

Pe scurt, motivele pentru care Arcca este nu doar o alternativa, ci chiar varianta principala de cazare in perioada studentiei:

  1. Pretul de cazare. Tarifele pentru un loc la Arcca incep de la 117 euro / luna.
  2. Regimul facturi-all-inclusive. In pretul de mai sus sunt incluse toate costurile cu utilitatile, studentul nu trebuie sa plateasca nicio factura suplimentara.
  3. Dotari ca la mama acasa. Studentul are electrocasnicele care ii sunt necesare
  4. Pentru amatorii de sport, exista un teren de sport multifunctional in incinta campusului.
  5. Anii de studentie, au o singura adresa de domiciliu. Iti poti pastra locul in campus pana la sfarsitul anilor de studentie
  6. Zonele campusurilor. Ai posibilitatea de a alege zona care te avantajeaza, cea care este in apropierea facultatii, astfel ca nu esti nevoit sa strabati orasul de la un capat la celalalt. In plus, proximitatea campusurilor sunt ofertante: mall, parcuri, statii de metrou etc.
  7. Iti poti alege colegii de camera
  8. Poti lega prietenii si poti face parte dintr-o comunitate care te intelege si care te ajuta in procesul de dezvoltare.
  9. Ai transport GRATUIT de la campus pana la statia de metrou Dristor – poti chiar considera ca locuiesti in zona Dristor!

Pentru mai multe informatii legate de Arcca, accesati site-ul www.arcca.ro.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-06-17T13:43:22+03:00 13:43

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More