Connect with us
Clienții LIDL trebuie să se întoarcă cu produsele în magazin. Autoritățile au emis alertă

Știri

LOCURI DE MUNCA. Lidl face angajari

Lidl angajeaza vanzatori, lucratori depozit, asistent manager magazin, specialist achizitii interne in peste 22 de orase. Iata profilurile profesionale si de personalitate cautate de angajatori pentru posturile vacante.

Compania ofera locuri de munca pentru vanzatori in orasele Bucuresti, Voluntari, Oradea, Vaslui, Husi, Toplita, Odorheiu Secuiesc, Drobeta Turnu Severin, Motru, Bacau, Avrig, Cluj, Campia Turzii, Urziceni, Brasov, Bragadiru, Falticeni, Campulung Moldovenesc, Focsani, Selimbar, Iasi, Salonta. Pentru acest job se cauta o persoana amabila, orientata catre clienti, care sa lucreze cu placere in echipa, punctuala, rezistenta la stres, flexibila si punctuala.

Citeste si: RYANAIR face angajari! Recrutarea are loc in trei orase: Bucuresti, Timisoara si Cluj

Lidl angajeaza pe postul de asistent manager magazin in orasele Cluj, Falticeni, Campia Turzii, Giurgiu, Nasaud, Rosiorii de Vede. Candidatul ideal pentru acest post este rezistent la stres, amabil, orientat catre clienti si rezultate, foarte bune abilitati de organizare si de comunicare, spirit de echipa.

Lidl face angajari si pe postul de specialist achizitii interne. Se cauta o persoana cu studii superioare, 1-2 ani experienta intr-un post similar, flexibila, rezistenta la stres, care are foarte bune cunostinte de MS Office si cunostinte avansate de engleza

Lidl mai angajeaza si lucratori depozit. Candidatul ideal pentru acest post e flexbil, rezistent la stres, poate lucra independent si in echipa, e dispus la lucreze la temperaturi scazute.

Pentru detalii suplimentare legate de aceste locuri de munca oferite de Lidl consultati oferta de aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top