Connect with us

Știri

Lora este în doliu. Mama ei a murit – UPDATE

Este doliu în familia cântăreței Lora, una dintre cele mai iubite din România. Din păcate, vestea că mama ei s-a stins din viață a cutremurat-o foarte tare.

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care le spune internauților că cea care i-a dat viață nu mai este printre noi.

„Cine are părinţi, pe pământ nu în gând
Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând..” Drum lin mama scumpă..ai plecat cu jumătate din inima mea..🖤”, este mesajul îndurerat pe care Lora l-a notat pe rețelele de socializare.

Citește și: Gabriela Szabo, în doliu. Mama atletei a murit la 67 de ani, pe un pat de spital

Laura Petrescu s-a născut pe 23 iulie 1982 în Vaslui, România și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. Este cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, model, jurată în cadrul concursului Next Star și vedetă de televiziune.

Lora a devenit cunoscută în România o dată cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, în anul 2004, însă au fost necesari încă doi ani pentru a se lansa în industria muzicală. În anul 2006 s-a înființat formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Wassabi s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Fetele din formație au lansat mai multe piese în 2007, cu speranța de a reprezenta România la concursul internațional de muzicăEurovision. Deși piesele lor au fost votate de către public, nu au reușit ceea ce își propuseseră.

Pe 1 aprilie 2009, Lora se retrage din formație, pentru a continua o carieră solo. După 8 luni, Lora participă laselecția naționalăpentru Eurovision cu piesa „Come Along”, interpretată în duet cu Sonny Flame. „Come Along” a obținut 10.000 de voturi, dar insuficiente pentru a reprezenta România la concurs.

La începutul anului 2010, Lora lansează piesa „Hot Spot”, o colaborare cu Phelipe. Piesa beneficiază de un videoclip, la care s-a lucrat aproximativ o lună. „Hot Spot” a avut parte de succes pe internet, însă nu și la radio. Spre sfârșitul lui 2010, cântăreața începe o colaborare cu Adrian Sînă, liderul formației Akcent. Cei doi lansează piesa „My Passion”, ce s-a bucurat de un succes nu doar în România, ci și în afara țării. Cântecul a fost lider în clasamente timp de mai multe săptămâni consecutive. Videoclipul, în care apar modelele Ana Ștefănescu și Silviu Tolu, a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

La începutul anului 2011, Lora a lansat piesa „No More Tears”, realizată tot cu ajutorul lui Adrian Sînă. Atât cântecul, cât și videoclipul sunt printre cele mai apreciate. În luna aprilie a anului 2011, ea a lansat piesa „Fall In Love Tonight”, ce a urcat în scurt timp pe locul 1 în Turcia și în alte țări.

La începutul anului 2012 lansează șlagărul „Un vis”, cântec care se bucura de cea mai importantă mediatizare dintre toate cântecele sale și de locul 1 la radiourile din România. În vara aceluiași an lansează „Sad Eyes”, care se bucura, de asemenea, de un succes mare pe internet, însă nu și la posturile de radio. În toamna lui 2012 lansează cântecul „Fără el” care ajunge la 8 milioane de vizualizări pe YouTube și atinge prima poziție în clasamentele radiourilor.

La începutul anului 2013 lansează piesa „Capu’sus” care are până in luna iulie deja 4.400.000 de vizualizari pe YouTube.

Lora este vocea personajului Dorothy, în ecranizarea poveștii Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy, ea va interpreta si melodiile din acest film de desene animate.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2020-01-31T15:27:56+02:00 at 15:27

    multa sanatate lora! lasa ca o sa treci cu bine peste asta! tu esti o fire puternica in fond! normal ca viata numai are cum sa fie ca inainte! dar trebuie sa fii luptatoare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top