Connect with us
Loteria bonurilor fiscale - Extragere duminică 16 septembrie

Știri

Loteria bonurilor fiscale. Care este bonul câștigător

Loteria bonurilor fiscale. Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în noiembrie a fost programată duminică. Fondul de premiere a fost, ca de obicei, un milion de lei. Se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Finanţelor Publice (MFP).

Bonul în valoare de 420 de lei extras pe 14 noiembrie este câştigător, conform extragerii de duminică seară. Valoarea bonurilor câştigătoare – între 420 şi 420,99 lei.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: „Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 18 decembrie, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor ce vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câştigătoare”. Se menţionează în comunicat, informează Agerpres.

Loteria bonurilor fiscale. Care este bonul câștigător

Extragerea a fost organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 16:55. Aceasta a fost publică şi a putut fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Conform MFP, extragerea va avea două etape, respectiv una în care va fi extrasă bila pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 30. Cealaltă în care vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN „Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Citește și: INCREDIBIL! Cine este castigatorul marelui premiu de la LOTO 6/49!
Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top