Connect with us
Victor Ponta își dorește ca anul 2017 să fie mai bun ca cel care e pe cale să se încheie. Speră ca toate relele din 2016 să se șteargă.

Știri

Lovitură DURĂ! Victor Ponta a fost CONDAMNAT iar sentința este DEFINITIVĂ

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat definitiv, joi, pe Victor Ponta. Sentinţa judecătorilor este definitivă.

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat definitiv, joi, pe Victor Ponta la plata către fostul ministru Lucian Isar a unor daune morale în cuantum de 10.000 de lei.

Iniţial, în aprilie 2017, Judecătoria Sectorului 2 a dispus ca Ponta să achite daune de 20.000 de lei, însă suma a fost scăzută la jumătate de Tribunalul Bucureşti, în urma admiterii în parte a apelului declarat de fostul premier.

Sentinţa primită de fostul premier este definitivă

Lucian Isar l-a dat în judecată pe Victor Ponta, după ce fostul prim-ministru a declarat că, în perioada în care era şeful Guvernului, a primit informări potrivit cărora Isar ar fi avut „o tentativă clară de corupţie”.

„Pot să spun că în aproape 4 ani de prim-ministru a fost o singură ocazie în care am primit direct informare de la instituţiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupţie din partea unui ministru – Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)! Atunci i-am spus imediat şi lui Crin Antonescu de situaţie şi a înţeles – în câteva ore l-am înlocuit pe Isar cu Mihai Voicu. Probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat şi DNA. Din păcate, există şi astfel de oameni”, scria Victor Ponta în februarie 2016 pe Facebook.

Ulterior, fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat că Victor Ponta nu i-a arătat nicio informare în legătură cu Isar.

Lucian Isar este soţul Alinei Gorghiu şi a fost ministru delegat pentru Mediul de Afaceri în Guvernul condus de Victor Ponta, el demisionând în august 2012.

Citeşte şi Accident GRAV în Bucureşti! Traficul este blocat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top