Connect with us
Fostul Principe Nicolae, mărturii emoționante despre Regele Mihai

Știri

Lovitură pentru Casa Regală de la Guvern. ATAC dur al premierului

Casă Regală primește o lovitură neașteptată din partea Guvernului! Premierul Mihai Tudose a dezvăluit că Guvernul va da un aviz negativ proiectului de lege care vizează familia regală. „Nu suntem monarhie”, a declarat Tudose.

„Cu tot respectul pentru Regele Mihai, pentru ce a reprezentat în istorie, pentru tot ce a fost până la moarte, fost șef de stat. De aici până la a da drepturi urmașilor unui fost șef de stat, iertați-mă dar mai avem foști șefi de stat care mai au urmași în viață.

În condițiile în care familiei regale, casei regale, cu ghilimele sau fără…Nu suntem monarhie! România constituțională este Republica.

Noi am recunoscut anumite merite că șef de stat Regelui Mihai. Să mă apuc acuma să recunosc că există nu știu ce coroana pe aici, iertați-mă, dar nu prea îmi vine. (…) Casă Regală este o fundație.

Domniile lor doresc că această fundație să capete statutul de fundație de interes național, cu asta sunt de acord. Și Camera de Comerț și Industie a României este o fundație de interes național.”, a declarat Mihai Tudose.

‘Nu-mi vine să mă apuc să recunosc că există nu ştiu ce coroană pe aici…’

Mai mult, susține premierul, nici Palatul Elisabeta nu ar trebui să rămână în posesia urmașilor Regelui Mihai.

„Nu! De ce să rămână în posesia familiei regale? Pot să îl închirieze dacă doresc. (…) Eu am vorbit la Regia Autonomă a Protocolului de Stat care este deținătorul sau prin intermediul căreia staul deține imobilul să le facă o oferta de chirie.

Dacă tot le trebuie imobilul, să plătească. El este proprietate națională.”, a conchis prim-ministrul.

Citeşte şi O cunoscută cântăreață de muzică populară, bătută de cinci luptători MMA

O cunoscută cântăreață de muzică populară, bătută de cinci luptători MMA. Artista a fost lăasată inconştientă alaturi de soţul ei. Cei doi au fost duşi de urgenţă la spital.

Scene incredibile într-un local din Cluj. Cântăreața de muzică populară, Roberta Opre, și soțul ei, Ionuț Miclăuș, au ajuns la spital după ce au fost bătuți de cinci luptători de MMA.

Totul s-a întâmplat joi seară într-un pub din cadrul campusului studențesc Hașdeu

Potrivit sursei citate, cei doi au ieșit pentru câteva minute din local, iar când s-au întors, la masa lor se aflau cei cinci luptători MMA, printre care se aflau și frații Prian.

Deși ar fi încercat să le explice acestora că masa era rezervată, bărbații au început să îi amenințe pe cântăreață și pe soțul ei.

Până la scansal nu a mai fost decât un pas și imediat s-a ajuns și la violență fizică. Astfel, Roberta Opre s-a ales cu capul spart, după ce George Prian a lovit-o cu un pahar în cap.

Iar polițistul Tudor Prian i-a aplicat un pumn cântăreței și a lăsat-o inconștientă. De asemenea, soțul ei a suferit răni grave.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top