Connect with us
Luare de ostatici la o banca din Moscova. Autoritatile din Rusia s-au deplasat de urgenta la fata locului pentru a negocia cu agresorul.

Știri

UPDATE: Luare de ostatici in Moscova, la o banca

Luare de ostatici in Moscova! Un individ a sechestrat patru angajati in sediul unei banci din capitala Federatiei Ruse si ameninta ca se va arunca in aer.

Update, 22.45: Dupa doua ore de negocieri, barbatul s-a predat si este in custodia politiei. Toti ostaticii au fost eliberati si sunt nevatamati.

Conform sputniknews.com, incidentul s-a petrecut la o filiala a Citi Bank din Rusia. Pana in acest moment, nu se cunosc motivele care l-au impins pe barbat la acest gest.

Mai multe echipe ale fortelor speciale ruse au fost trimise la fata locului. Negociatorii incearca sa discute cu barbatul. Potrivit primelor informatii, agresorul a intrat in banca si a spus ca vrea un negociator, spunandu-le angajatilor sa cheme politia.

Cativa oameni au reusit sa fuga imediat dupa ce barbatul a amenintat ca se va arunca in aer. Un purtator de cuvant al Citibank a spus ca „banca si fortele de ordine lucreaza impreuna pentru a rezolva aceasta problema cat mai repede posibil”, relateaza TASS.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top