Connect with us
Lucian Mândruță reacționează dur la adresa sistemului: „Nesimtire. Dar și moarte”

Știri

Lucian Mândruță reacționează dur la adresa sistemului: „Nesimtire. Dar și moarte”

Pădurarul din Maramureș a fost ucis în stil mafiot în timp ce încerca să-i împiedice pe hoți să fure copaci. Lucian Mândruță acuză sistemul pentru tragedia care s-a produs în Maramureș.

Pădurar din Maramureș, ucis în stil mafiot. Lucian Mândruță reacționează dur la adresa sistemului: „Nesimtire.Dar și moarte”

Lucian Mândruță a reacționat dur și dă vina pe autorități pentru că după două zile de căutări nu a fost găsit niciun suspect de crimă.

„Un om cu trei copii a murit ieri in nordul tarii. Padurar. Ucis de hotii de lemne. Avea 30 de ani. Stirea a facut ceva zgomot pe la pranz. Au intrat in direct la TV sefii de la Romsilva. La mine la radio seful sindicatului, care s-a ‘felicitat’, grotesc, ca a apucat sa cuprinda in contractul colectiv de munca, un salariu minim pentru fiecare din copiii ramasi in urma. Nu avem de ce sa ne felicitam, domnule Silviu. Omul s-a dus. E al patrulea padurar omorat in cateva saptamani.

Daca ar fi fost politist, acum probabil ca faptasii erau accidentati mortal intr-o celula. Daca era jandarm, acum era un batalion de testoase in padure, cautand urme…

Daca era politician, probabil ca acum era stare de urgenta si CSAT-ul dezbatea acest act grozav de terorism.

Dar a murit doar un padurar. Viata merge inainte. Klaus e in Japonia, ca se incoroneaza imparatul si nu putea fara el. Barna e pe net cu Caramitru, la damage control, caci nu e nimeni mai important ca ei si usereul miseleste lovit de Rise. Ludovic trage de Tariceanu si de Ponta si de Hunor, cu totii preocupati de tara cat ma doare pe mine in seara asta de ei toti. In seara asta ma gandesc la omul asta, care a lasat trei copii mici in urma. Al fucking patrulea padurar ucis! De hoti! Voi realizati grozavia? Asa e in Somalia! Asa e in Medellin! Asa e in Kurdistan! Si viata merge inainte, caci mortul e departe, in Maramures.

Ucis si de politicenii care au inchis Inspectorul Padurii, dupa care au dat drumul ucigasilor, dupa care.. Dar ucis si de omul simplu care in seara asta isi cumpara caruta de lemne fara acte, dar cu sange, la juma’ de pret, intr-un sat la o suta-doua de kilometri de locul crimei. Sau de micul om de afaceri fara firma care deja trage cheresteaua la fierastraul electric, ca maine dimineata ii vin, pe ferite, clientii…

Suntem cu totii complici la moartea acestui om. De la primar la sef de post la sef de stat. Si-n timpul asta, in Parlament sunt doua legi care scot din proprietatea comuna 1,8 milioane de hectare de padure. Una, initiata de niste pesedisti. Alta, a unui penelist.

E bine, bey. Pe Pamant avem de toate, vorba poetului.

Nesimtire. Dar si moarte.”, este mesajul plin de revoltă postat de Lucian Mândruță pe rețelele de socializare.

Liviu Pop, pădurarul din Maramureș, a murit împușcat cel mai probabil de niște hoți, în timp ce investiga un furt. Polițiștii au deschis o anchetă, însă nu au găsit niciun suspect.

Robert Nechita - redactor HUFF.ro. Cu peste 10 ani de experiență în redacții, Robert scrie articole în domeniul actualității și te ține la curent cu toate știrile de ultimă oră. Experiență: - 5 ani redactor senior - 3 ani redactor junior - 2 ani Social Media Manager Vârsta: 32 de ani, născut pe 4 ianuarie 1987. Zodie: Capricorn Locuiește în: București, originar din Craiova. Îl poți contacta pe email: robert@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Brad

    2019-10-19T08:01:23+03:00 at 8:01

    Liviu Pop este un erou. Iar pe Iohanis îl doare în fund. Cred că și pe mine mă va durea în fund la prezidențiale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top