Connect with us
Luminile de Crăciun din București se vor aprinde pe 1 decembrie. Tot pe 1 decembrie se va deschide și Târgul de Crăciun, în Piața Constituției

Știri

Luminile de Crăciun din București se aprind pe 1 Decembrie. Tot atunci se deschide și Târgul de Crăciun

Luminile de Crăciun din București se vor aprinde pe 1 Decembrie. De asemenea, Gabriela Firea a anunțat că tot pe 1 decembrie se deschide și Târgul de Crăciun. Acesta se va desfășura în Piața Constituției până pe 30 decembrie 2016.

Primarul General, Gabriela Firea, a anunțat că luminile de Crăciun se vor aprinde din Piața Constituției.

„Invit toţi bucureştenii şi nu numai la evenimentele pe care municipalitatea le organizează în Capitală cu ocazia sărbătorilor de iarnă! În premieră, în luna decembrie, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) organizează o serie de manifestări dedicate sărbătorilor de iarnă, în mai multe zone ale Capitalei: Piaţa Constituţiei, Centrul Istoric, Piaţa Universităţii, Piaţa George Enescu, Parcul Kiseleff şi Parcul Tineretului sunt zonele care alcătuiesc harta evenimentelor de sărbători”, a declarat, joi, Gabriea Firea.

Târgul de Crăciun din București se deschide pe 1 decembrie

„Târgul de Crăciun îi întâmpină pe vizitatori cu o serie de atracţii care celebrează Crăciunul autentic românesc: spectacole artistice, Casa lui Moş Crăciun, patinoar, carusel, personaje de poveste, bucate tradiţionale şi daruri de sărbători”, precizează PMB.

Târgul va fi deschis până pe 30 decembrie 2016 şi poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

„Cele peste 100 de căsuţe ale Târgului de Crăciun vor aduce în stradă bucătăria autohtonă, obiecte artizanale şi decoraţiuni de Crăciun. În acest an, căsuţele au fost grupate pe categorii, precum: Handmade, Colţul de decoraţiuni, Fabricat în România, Zona culinară sau Dulce de Craciun”, mai arată reprezentanţii Primăriei.

Program- Târgul de Crăciun

– Casa lui Moş Crăciun va fi deschisă în perioada 1 – 24 decembrie, în intervalul orar 11.00 – 13.00 şi 17.00 – 22.00.

– Moş Crăciun va veni la târg între 10 şi 24 decembrie, în acelaşi interval orar, precizează PMB.

– Între 1-30 decembrie, între orele 10.00 şi 22.00, părinții sunt așteptați cu copiii la târg. Va funcționa un carusel de poveste, patinoar în aer liber şi trenuleţ, toate cu intrare liberă, mai spune Primăria.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc spectacole. Acestea vor fi susţinute de ansambluri de datini şi obiceiuri din diferite zone ale ţării. De asemenea vor fi grupuri de copii, grupuri de colindători. Nu vor lipsi cântareţi de muzică populară, artişti consacrati, trupe cunoscute şi coruri celebre, mai anunţă PMB.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top