Connect with us
Lună albastră de Halloween. Zodiile care vor fi afectate de acest fenomen

Știri

Lună albastră de Halloween. Zodiile care vor fi afectate de acest fenomen

Sărbătoarea de Halloween, mult așteptată de oameni din toată lumea, cu dovleci, costume și măști înfricoșătoare, vine anul acesta cu lună plină, care va afecta majoritatea semnelor zodiacale. În acest an, Halloween-ul vine cade pe o lună albastră plină care își va pune amprenta pe zodii. Va fi o explozie de energie pentru toată lumea, îndeosebi pentru cinci dintre zodii.

Zodiile și sărbătoarea de Halloween

În acest an, sărbătoarea de Halloween vine cu lună plină albastră, care va afecta mare parte dintre semnele zodiacale. Vor fi afectați taurii, scorpionii, leii, gemeni și, nu în ultimul rând, vărsătorii.

Nativii zodiei Taur

De obicei, cea mai încăpățânată zodie din tot zodiacul este Taurul. El va trebui să fie foarte atent în acest timp, deoarece luna plină va crește în acest zodiac și este posibil să simțiți probleme personale care vă afectează la un nivel intens.

Sentimentele tale se pot schimba, de asemenea, de la un moment la altul și aproape că nici tu nu vei înțelege ce ce întâmplă cu tine. Nu luați totul cu afront, nu vă agitați, și lăsați toată energia să curgă prin voi, relaxați-vă și acceptați ce vi se întâmplă din cauza/datorită lunii pline.

Nativii zodiei Scorpion

Nativii acestei zodii ar trebui să profite de luna plină albastră de Halloween, ca să lucreze la relațiile cu cei din jur, pentru că acesta este momentul perfect. Relațiile necesită muncă, timp și angajament și acum, mai mult ca niciodată, au ocazia să consolideze relația cu partenerul de viață.

Totodată, veți observa, de asemenea, că ați început să obțineți claritate în tot ceea ce faceți. Asta vă va prinde foarte bine, pentru că veți avea ocazia să faceți conexiuni profunde cu oamenii dragi.

Halloween 2020

Nativii zodiei Leu

Leii vor avea șansa să-și îmbunătățească relațiile profesionale, în special pe cele de la locul de muncă. Va crește nivelul de intensitate și presiunea cu care își vor desfășura activitatea. Profitați la maximum de orice oportunitate vă apare în cale. Nu ratați ocazia și nu pierdeți trenul.

Nativii zodiei Gemeni

Luna albastră de Halloween, îi va face pe nativii acestei zodii să se concentreze mai mult pe ce au de făcut. Vor fi mult mai productivi ca de obicei, vor fi creativi și originali, și îi vor impresiona pe cei din jur. Abia cum își vor arăta adevăratul potențial.

Nativii zodiei Vărsător

Și pentru vărsători este o perioadă prielnică pentru dezvoltare, pe toate planurile. Vor avea un impuls benefic care îi va face să simtă că pot muta munții din loc. Vor uita de temeri și vulnerabilități și vor merge înainte cu capul sus. Nimeni și nimic nu le va sta în calea fericirii.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top