Connect with us
Lună nouă în Balanță. Probleme sentimentale și noroc la bani

Știri

Lună nouă în Balanță. Probleme sentimentale și noroc la bani

Lună nouă în Balanță. Pe data de 16 octombrie are loc Luna nouă în Balanță, un eveniment astrologic extrem de important, care va veni cu schimbări pentru nativii acestei zodii. Acest fenomen este asociat cu noi începuturi, și chiar cu decizii cruciale. Va fi o perioadă intensă pentru balanțe, care vor tranșa niște probleme mai vechi. Luna nouă le va cere să cântărească opțiunile și oportunitățile care vin în calea lor.

Ce este Luna nouă

Luna nouă în semnul Balanței este un fenomen în care întâlnirea dintre SOARE și LUNĂ are loc în casa V, iar asta presupune că energiile acestei conjuncții se îndreaptă spre domeniile guvernate de acest sector al cerului.

Este vorba despre propria creativitate, activităţi creative, talente artistice, rolul de părinte, teatru, artă, educaţie, învăţământ, legătura cu copiii, relaţii sentimentale, romantism, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoaştere, succes, afirmare, joacă, spectacol, hobby-uri, bucurie, veselie, divertisment, favoruri, noroc, şansă, baftă.

Luna nouă în Balanță aduce câteva probleme de ordin sentimental pentru nativii acestei zodii, însă nu ceva grav. Totuși, balanțele vor simți, mai mult ca niciodată, nevoia de a tranșa anumite probleme pe care le-au tot amânat.

Este timpul perfect pentru luarea unor decizii cruciale care vizează viitorul lor, personal, profesional, sau sentimental.

Sunt presați să ia decizii, și o vor face, dar nu din cauza presiunilor celor din jur, ci pentru că acum simt ei că este cazul.

Cei care cochetează cu jocurile de noroc au șanse mari să obțină un câștig substanțial pe care îl vor cheltui cât ai zice pește, pe tot felul de plăceri.

Burlacii zodiei Balanță, care se află în tatonări, vor decide, influențați de Luna nouă, pe ce drum vor să meargă. Vor simți nevoia să-și facă ordine în viață și să nu mai țină alți oameni pe loc.

Dorința de evoluție îi va face să simtă că pot muta și munții din loc.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top