Mădălin Ionescu revine cu o nouă emisiune

20.03.2019
Mădălin Ionescu revine cu o nouă emisiune

Mădălin Ionescu a dispărut de ecranele televizoarelor după ce relația sa contractuală cu Kanal D s-a încheiat. La scurt timp după ce a pierdut postul de prezentator al emisiunii „Wowbiz”, Ionescu a încercat emisiuni online.

După câteva emisiuni acesta s-a retras, iar ieri a anunțat pe pagin sa de Facebook că revine cu „Madălin Ionescu Show” în varianta online. A filmat deja primele ediții și abia așteaptă să le împărtășească cu fanii săi.

„Înainte să stropesc pomii… Poză în hainele bune!??? În altă ordine de idei, ieri am filmat aproape nouă ore. A fost un maraton fascinant! Se apropie momentul reînceperii #madalinionescushow, iar pregătirile sunt intense.

E o senzație incredibilă, cu atât mai mult cu cât sunt pe un traseu mult mai personalizat. „Liber, îndrăzneț, influent !”. Sunt doar câteva caracteristici ale talk-show-ului meu, unul mult mai interactiv , mai aproape de oameni decât tot ce am realizat până acum. În curând … Țineți-mi pumnii!?”,a scris Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, face și ea emisiuni

Cristina Șișcanu emisiune online
Cristina Șișcanu emisiune online

Invitată astăzi la „Vorbește lumea” Cristina Șișcanu a povestit că va realiza și ea o emisiune „Cristina Șiscanu show” tot online și și-a invitat fanii să afle detalii de pe conturile sale de socializare.