Madalina Ghenea, declaratie socanta despre Ceausescu: „A condus un regim comunist, dar..”

30.12.2015
Madalina Ghenea, declaratie socanta despre Ceausescu: „A condus un regim comunist, dar..”

Raspunsul controversat al Madalinei Ghenea. Cunoscutul fotomodel a declarat pentru revista GQ Italia ca pe vremea lui Nicolae Ceasusescu romanii o duceau mai bine, in ciuda restrictiilor pe care acesta le impunea populatiei.

Alaturi de o fotografie care a fost postata pe contul sau de Instagram, Madalina Ghenea a postat si o parte din interviul pe care l-a acordat italienilor. „Ceausescu a condus un regim (comunist), dar toata lumea avea ce sa manance si nu exista o prapastie intre cei bogati si cei saraci”.

Unul dintre fanii fotomodelului a criticat-o vehement: „Sa ai ce sa mananci nu e totul in viata. Lumea are ambitii. Cum poi venera un regim comunist? Doar daca ai o mentalitate inchisa…Imi pare rau, Madalina, dar ai dat un raspuns depasit”.

La scurt timp dupa ce prietenii virtuali s-au aratat indignati de spusele acesteia, frumoasa romanca, Madalina Ghenea, a incercat sa se scuze spunand ca nu asta este parere ei, ci a fost intrebata care este parera parintilor ei despre regimul comunist prin care a trecut Romania, potrivit celor de la B1 TV.

Cu toate acestea, nici aceasta declaratie nu a fost pe placul fanilor sai: „Si nici macar faptul ca parintii tai au spus asta nu e ok. Nu ai cum sa zici ca parintii tai sunt nostalgici dupa comunism. Super gresit din toate punctele de vedere”.

Sursa foto enational.ro

Tu ce parere ai despre declaratia fotomodelului?