Connect with us

Știri

Madalina Ghenea va PREZENTA un important FESTIVAL din Italia

Frumoasa romanca, Madalina Ghenea, actrita si fotomodel de succes mondial, se va numara printre prezentatorii celei de-a 66-a editii a Festivalului de muzica de la San Remo, a carui principala gazda va fi, ca si anul trecut, Carlo Conti, potrivit EFE.

Festivalul reprezinta cel mai mare eveniment de acest gen din Italia si va avea loc intre 9 si 13 februarie, la Teatrul Aniston. Acesta se va bucura de participarea unor apreciati interpreti precum Laura Pausini, Eros Ramazzotti, Renato Zero si grupul Pooh, conform unei conferinte de presa organizata marti.

Competitia va avea doua sectiuni: una la care vor lua parte 20 de artisti consacrati, cu 20 de teme muzicale, si o alta in care vor concura opt muzicieni cu opt melodii noi.

La fel ca si in alti ani, se vor acorda note de catre telespectatori si juriu, iar cei mai putin votati vor fi eliminati. Ca element de noutate, in 2016 publicul va putea „salva” una dintre melodiile slab notate, astfel incat aceasta sa ramana in concurs.

Festivalul de la San Remo se organizeaza din anul 1977 si este in continuare extrem de popular in Italia, unde prin traditie este urmarit cu religiozitate de familii intregi, care isi petrec in fata televizorului cele cinci seri de concerte. In acea perioada toata lumea uita de scandalurile politice pentru a se bucura de muzica si de VIP-urile din showbiz care defileaza pe covorul rosu din micul oras scaldat in flori de pe tarmul Marii Mediterane.

La spectacolul inaugural al editiei din 2015 a avut loc reintalnirea surpriza a celebrilor solisti Al Bano si Romina Power, care au format un cuplu atat pe scena, cat si in viata particulara timp de 30 de ani. Acestia s-au despartit in 1999. Reaparitia lor impreuna a fost urmarita de aproximativ 12 milioane de telespectatori, rata de audienta ajungand la nivelul record de 49,34 la suta.

Sursa foto enational.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top