Connect with us

Știri

MADONNA este certata cu bunele maniere! Ce a facut in timpul unui spectacol de teatru

„Inchideti-va telefoanele mobile” – aceasta este fraza pe care o auzim cu totii in avioane, la cinema, in unele muzee unde exista proiectii speciale sau la teatru. Madonna nu a auzit niciodata de aceasta regula.

Toata lumea respecta o regula minimala mai ales atunci cand se afla la un spectacol unde vedeta este cea care produce actul artistic. Regina muzicii pop pare dezinteresata de arta teatrala deoarece a fost surprinsa recent trimitand mesaje pe telefonul mobil in timpul musicall-ului „Hamilton” de la Teatrul Public din New York.

CITESTE SI: PROCUROII AU DESCOPERIT UN OBIECT DE LUX LA ELENA UDREA

Lin-Manuel, compozitorul si actorul piese respective, a scris pe Twitter un mesaj pe care l-a sters imediat, facand referire la Madonna: „In noaptea aceasta a fost pentru prima data cand i-am cerut managerului sa nu permita intrarea vreunei celebritati in sala”.

Reprezentantul Madonnei a avut dreptul la replica si a negat aceste acuzatii: „Madonna nu a trimis niciun mesaj in timpul piesei de teatru”. Cu toate acestea, o persoana care se afla in sala in momentul acestui incident jenant pentru regina muzicii pop a declarat pentru revista People ca „intr-adevar era Madonna in sala. A intarziat cu 20 de minute si a facut galagie cautandu-si locul”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top