Connect with us
MAE, avertisment de călătorie în Cuba, Haiti, Jamaica şi Republica Dominicană. Uraganul Matthew se apropie

Știri

MAE, avertisment de călătorie în Cuba, Haiti, Jamaica şi Republica Dominicană. Uraganul Matthew se apropie

Pe pagiana oficială a Ministerului Afacerilor Externe a apărut un mesaj de informare pentru cetățenii care intenționează să călătorească în Haiti, Cuba, Jamaica și Republica Dominicană. Reprezentanții ministerului avertizează că uraganul Matthew se apropie în aceste zone.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau călătoresc în Republica Cuba că, începând din data de 3 octombrie 2016, ora 18:00, ora locală, zona orientală a Cubei și integral teritoriile statelor Haiti, Jamaica și Republica Dominicană, vor fi afectate puternic de uraganul Mathew. Uraganul va avea gradul 4 și conform Centrului de prognoză national cubanez, va avea o viteză de 230 km/h. Numărul de telefon care poate fi apelat în situații de urgență este:+5352767376.”, este mesajul apărut pe pagina MAE.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top