Connect with us
ACȚIUNI fără precedent în toate stațiile de metrou

Știri

Mai multe stații de metrou închise pentru lucrări de modernizare

Mai mult stații de metrou vor fi închise pentru lucrări de modernizare, în perioada vacanței de vară din acest an. Nouă stații de metrou din București, cu o singură ieșire, vor întra într-un proces de modernizare menit să schimbe sistemul de acces.

Lucrările vor începe pe 15 iunie și vor fi finalizate pe 27 iulie și vor afecta, pe rând, câte una sau două stații pe săptămână. Calendarul a fost astfel conceput, având în vedere că vacanța de vară a elevilor începe pe 17 iunie.

Stații de metrou închise în perioada 15 iunie – 27 iulie

Primele două stații care vor fi închise sunt Apărătorii Patriei și Tineretului, ambele pe Magistrala 2, informează profit.ro. Acestea vor fi modernizate în intervalul 15 și 22 iunie.

Din 22 iunie și până în 20 iulie vor urma stațiile Constantin Brâncoveanu (M2), Pantelimon (M1), Costin Georgian (M1), Dimitrie Leonida (M2) și Basarab (M4). Acestea vor fi renovate câte două, la o distanță de o săptămână, cu excepția unei săptămâni din interval, când va fi închisă o singură stație.

Citește și: Stația de metrou Berceni, evacuată din cauza unui colet suspect

Ultimele stații care vor intre în reparații, în intervalul 20-27 iulie, sunt Pipera (M2) și Aurel Vlaicu (M2). Acestea sunt și cele mai aglomerate stații cu o singură cale de acces, acestea fiind folosite dimineața și seara, la ore de vârf, în principal de către corporatiștii cu birouri în aceste zone.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top