Connect with us

Știri

Mai multe zone din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu, FĂRĂ curent electric

E-Distribuție Muntenia va întrerupe temporar, vineri, alimentarea cu energie electrică în unele zone din București și din județele Ilfov și Giurgiu, în vederea efectuării lucrărilor planificate de revizie și reparație.

În București, între orele 5:00 — 7:00, vor avea loc câteva scurte întreruperi în alimentare în următoarele zone: perimetrul delimitat de Șos. Mihai Bravu — Șos. Iancului — Bd. Pierre de Coubertin — Șos. Vatra Luminoasa — str. Tony Bulandra — str. Maior Coravu — str. Arh. Harjeu — Bd. Basarabia — Calea Călărașilor — str. Popa Nan — Bd. Pache Protopopescu; perimetrul delimitat de str. Dimitrie Onciul — str. Olari — Bd. Ferdinand I — Bd. Pache Protopopescu — Șos. Mihai Bravu.

Alimentarea va fi oprită între orele 9:00 — 17:00 pe strada Ion Neculce

În județul Ilfov, între orele 8:30 — 16:30, nu va fi energie electrică în localitatea Snagov, parc Snagov și străzi adiacente; localitatea Gruiu, sat Lipia, str. Malul Roșu și străzi adiacente, sat Nuci, Calea București, străzile Magnoliei, Narciselor și străzi adiacente, satul Merii Petchii în întregime, Sonda Foraj Merii Petchii.

Tot în Ilfov, vor fi afectați, între orele 9:00 — 17:00, consumatorii din următoarele zone: localitatea Pasărea (Brănești), strada Brașov; localitatea Vidra, străzile Principală, Combustibilului, Depozitul de Lemne, Gării și străzi adiacente; localitatea Berceni, străzile Doamnei, Școlii, Matei Basarab, Fabrica de Mobilă,

1 Mai, Cazanului, Olga Bancic, Valea Sterii, Sfântul Petre, Libertății, Stadionului, Crizantemelor și străzi adiacente; localitatea Tunari, străzile Ceair, 1 Decembrie; localitatea Bragadiru, străzile Eroului, Neamului, Torței, Câmpia Libertății, Epocii, Făcliei, Vitejiei, Gloriei,

Armistițiului, Biruinței, Muzelor, Dezrobirii, Alexandriei, Clinceni, Orhideelor, Ficusului, Șos. Alexandriei și străzi adiacente; localitatea Jilava, Prelungirea Șoseaua Giurgiului, nr. 49-67, 50-102.

În județul Giurgiu, întreruperile în alimentare se vor produce între orele 9:00 — 17:00 în comuna Greaca, pe străzile Frunzuliței, Fotografului și Cactusului, precum și în localitatea Cantemiru, pe strada Principală și străzile adiacente.

Citeşte şi Game of Thrones, sezonul 8. Când apare ultimul sezon al celui mai îndrăgit serial

Fanii sunt în delir. Sezonul al 8-lea și ultimul din deja celebrul serial „Game of Thrones”, ecranizare a seriei de romane „Cântec de gheață și foc” a lui George R.R. Martin, va fi difuzat de HBO în 2019, relatează premiere.fr.

Anunțul a fost făcut de actrița Sophie Turner, care joacă rolul Sansei, într-un interviu pentru Variety.

„Am început filmările în octombrie și am realizat 10% din producție”, a spus actrița. „Nu, lăsând gluma la o parte, ne rămân încă șase sau șapte luni”, a adăugat ea.

„Ne-am dat cu toții seama că este sfârșitul. Când am citit scenariul ultimului sezon, toți împreună, a fost foarte emoționant. Pentru prima dată în istoria ‘Game of Thrones’ toată lumea era prezentă. Fiecare membru al distribuției era prezent sau aproape. Simțim cu toții că ne apropiem de sfârșit. Atunci încercăm să profităm, să fim împreună mai mult, să mergem la masă împreună mai des… Să profităm de norocul nostru”, a mai spus actrița.

Citeşte şi SCANDAL în direct! Ce s-a întâmplat în platoul unei televiziuni din România

Incidente grave în faţa Parlamentului României. Un deputat PSD ar fi intrat cu maşina în manifestanţii care protestau în faţa instituţiei. Parlamentarul a ieşit cu bolidul său de lux din curtea Parlamentului şi nu ar mai avut răbdare ca jandarmiii să îi dea la o parte pe protestatari aşa că ar fi decis să dea cu maşina peste ei.

Asta susțin mai mulți manifestanți. Un dosar penal a fost deschis în acest caz

Deputatul Ioan Terea și unul dintre protestatarii implicați în incident, Cristian Mihai Dide, și-au punctele de vedere într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV.

Pe de o parte, protestatarul susține că parlamentarul l-a acorșat cu mașina și că a fost târât 10-15 metri de automobilul la volanul căruia se afla Ioan Terea.

”Inițial ne-am aflat pe trotuar. Ne-am dus să ne aratăm nemulțumirea traversând succesiv de pe un trotuar pe altul de câte ori ieșea o mașină din curtea Parlamentului. Colegul meu a traversat. Domnul Terea, ostentativ, s-a apropiat cu mașina de genuchiul lui și a început să-l împingă cu mașina, moment în care eu am vrut să filmez cine e la volan.

Nu am ajuns pe partea șoferului, deocarece m-a împins cu mașina. Am ajuns pe partea lui dreaptă, am fost acroșat cu oglinda, m-am speriat și m-am prins de capota lui. Am fost târât 10-15 metri până când mi-am dat drumul.

Intenționat cu siguranță (a făcut asta deputatul – n.r.), presupun că omul are discernământ, și-a dat seama ce face. Cu siguranță a fost cu intenție și ostentativ.

Am fost la secția de Poliție, după care am fost la un control medical la Spitalul Universitar, Ionel a făcut niște radigrafii și niște controale ecografice.
(…..)

Noi am părăsit secția de poliție în jurul orei 1.30. Polițiștii ne-au luat declarații și așteptăm rezultatul. Oricum intenționam să fac o plângere pe numele dânsului pentru că atitudinea asta nu o accept. Dacă dânsul consideră că să mă târască cu mașina 10-15 metri nu este mare lucru, nu pot să mai comentez.

Nu a lovit nimeni mașina cu piciorul, nu s-a urcat nimeni efectiv pe capotă”, a declarat protestatarul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top