Categorii Știri

Maia Morgenstern va juca un rol inspirat din tragedia de la Colectiv

Artista Maia Morgenstern va juca un rol inspirat din tragedia de la Colectiv. Ea va interpreta rolul unei mame care isi pierde copilul in incendiul devastator! Personajul sau are toate sansele sa aiba greutatea celui interpretat de romanca in filmul “Patimile lui Hristos”, regizat de Mel Gibson.

Numele actritei Maia Morgenstern va fi in viitorul apropiat din nou pe buzele tuturor. De acesta data, mare actrita ne va oferi o alta interpretare remarcabila in serialul romanesc “Manifest”, in distributia caruia a acceptat sa apara.
WOWbiz.ro a aflat in premiera ca Maiei Morgenstern i-a fost incredintat rolul unei mame al carei copil isi va gasi sfarsitul intr-un incendiu devastator care se declanseza intr-un club. Primele informatii arata ca Maia Morgenstern va avea cateva scene foarte greu de interpretat atat ca act artistic, cat si ca importanta in puzzle-ul serialului.
Filmul va incepe cu drama mamei care isi pierde copilul in flacarile iscate intr-un club. Scenele respective sunt devastatoare si au o incarcatura emotionala uriasa. Astfel, publicul isi va aminti de incendiul din clubul Colectiv, tragedia care a indurerat toata Romania in toamna anului trecut si in urma careia si-au gasit sfarsitul peste 60 de persoane nevinovate.
Cu toate acestea, nu este pentru prima oara cand Maia Morgenstern este distribuita in rolul unei mame care trebuie sa interpreteze neputinta sfasietoare si sa-si urle durerea pierderii copilului. In urma cu cativa ani, in pelicula “Patimile lui Hristos”, Maia Morgenstern a interpretat magistral rolul Fecioarei Maria in lungmetrajul regizat de celebrul Mel Gibson, noteaza WOWbiz.ro.
„Manifest”, filmul in care va juca actrita de acesta data este un proiect 100% romanesc un serial de actiune in stil american. Filmarile vor incepe in martie anul acesta si vor avea loc in Sighisoara, Brasov, Sibiu si Bucuresti, in distributie regasindu-se actorii: Maia Morgenstern, Manuela Harabor, Sebastian Papaiani, Marius Stanescu, Serghei Mizil, Francisca, actorul american Louis Mandylor si celebrul Luca Bercovici.
Sursa foto tv-h.ro

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More