Connect with us

Știri

Malta – România Preliminarii Euro 2020 la Pro TV live stream 21:45

Malta – România meci din Preliminarii Euro 2020 la Pro TV Live Stream online de la ora 21:45. România are nevoie de o victorie în acest meci ca de o gură de aer, astfel șansele noastre spre etapele următoare sunt spre zero. HUFF.ro transmite live Pro TV de la ora 21:45, dar și LIVE TEXT, video și în timp real cele mai tari faze și goluri. Va reuși naționala să treacă mai departe în etapele spre Euro 2020?

UPDATE LIVE – LIVE BLOG | Malta – România SCOR LIVE Preliminarii Euro 2019 LIVE Pro TV

6 jucători noi sunt pe lista celor care ar putea fi titulari în meciul României cu Malta. Ionuț Nedelcearu, Nicușor Bancu, Răzvan Marin, Tudor Băluță, Ianis Hagi și Alexandru Maxim vor fi pe teren la startul meciului.

Razvan Marin, titular în meciul Malta - România.

Razvan Marin, titular în meciul Malta – România.

După ce ne-a dat puține emoții, Răzvan Marin se pare că se simte foarte bine și conform lui Cosmin Contra, acesta nu are probleme de sănătate.

”S-a antrenat normal. Se pare că nu sunt probleme. Aseară, după antrenament, Contra a stat de vorbă cu el, părea că nu are niciun fel de problemă”, a declarat și Mihai Stoichiță la Digi Sport.

Mesajul României înaintea meciului

România a postat pe Twitter lotul cu care se află în Malta alături de mesajul „Luptăm împreună”.

Malta – România Preliminarii Euro 2020 posibila echipă de start

România (4-3-3): Tătărușanu – Chipciu, Săpunaru, Nedelcearu, Bancu – R.Marin, Băluță, Maxim – I. Hagi – Keșeru, Pușcaș (Țucudean).

„Nimeni nu e aici să vadă cum sunt jucătorii la antrenamente, sunt lucruri pe care le studiez, încerc să bag echipa în funcție de adversar. Probabil mâine vor fi alte voci care mă vor critica pentru echipa de start. Trebuie să fii zi de zi cu jucătorii, să-i simți, să vorbești cu ei ca să-ți poți da cu părerea.

Vor fi anumite schimbări în echipă, la meciul cu Norvegia s-a depus un efort imens și avem nevoie de prospețime în echipă. Malta se apără foarte bine, nu văd un jucător care să dezechilibreze, dar au contraatacuri foarte bune”, a declarat Cosmin Contra.

Căldura din Malta i-a topit pe jucătorii României, căldura din țara gazdă i-a dat peste cap la antrenamente.

Malta – România Preliminarii Euro 2020 – Peste 1000 de suporteri

Țara noastră este susținută nu doar din fața televizizoarelor, peste 1000 de români vor fi prezenți la meciul Mata – România. Națională noastră joacă pe stadionul „National Ta Qali”, unde mai jucat și-n anul 1998, atunci era contra Germaniei și a obținut un scor egal 1-1.

Stadionul are o capacitate maximă de 16.000 de spectatori, iar organizatorii maltezi estimează că vor fi undeva la 15000 de suporteri pe stadion.

Cosmin Contra criticat după meciul României cu Norvegia

Selecționerul naționalei a fost criticat dupa egalul de joi în meciul României cu Norvegia, scor 2-2. Duckadam și Cornel Dinu au fost cei mai vocali critici la adresa meciului și la cum a gestionat contra echipa în meciul cu Norvegia. Contra a răspuns din Malta la critici:

”Când n-am fost eu criticat de când am venit la națională? Sunt 22 de milioane de selecționeri, doar eu răspund. Nimeni nu e aici să vadă cum sunt jucătorii la antrenamente, sunt lucruri pe care le studiez, încerc să bag echipa în funcție de adversar. Sunt un antrenor norocos, toate rezultatele mele sunt bazate pe noroc, n-am niciun merit.

Probabil mâine vor fi alte voci care mă vor critica pentru echipa de start. Trebuie să fii zi de zi cu jucătorii, să-i simți, să vorbești cu ei ca să-ți poți da cu părerea. Înțeleg criticile. Nici eu n-am fost mulțumit de jocul echipei. A fost unul dintre cele mai slabe de când sunt eu antrenor. Mutările pe care le aveam pregătite dinaintea jocului ne-au adus în postura de a putea egala”, a spus Cosmin Contra.

4 meciuri se joacă tot astăzi

Preliminariile Euro 2019 au în program astăzi 4 meciuri: Spania – Suedia, Malta – România și Insulele Feroe – Norvegia.

Malta - România Preliminarii Euro 2020 | Meciurile din Grupa F și clasamentul

Malta – România Preliminarii Euro 2020 | Meciurile din Grupa F și clasamentul

România se clasează pe locul 3 în clasamentul din Grupa F.

Malta – România Pro TV live stream online și grauit

Pro TV transmite meciul Malta – România de la ora 21:45 și este disponibil și în format LIVE STREAM gratuit pe site-ul protvplus.ro. De asemenea abonații UPC și Telekom au la dispoziție platforme online unde pot urmări meciul. UPC – Horizon Go, iar cei de la Telekom pot viziona pe TelekomTV. Abonații Orange pot vedea și ei online meciul pe Orange TV.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top