Connect with us
prezervativ

Știri

Mama a găsit în camera fiicei ei de 13 ani un ambalaj de prezervativ și a început să țipe de nervi! A făcut o poză, iar când și-a dat seama ce se petrecuse…

După ce fiica ei în vârstă de 13 ani a plecat la școală, o mamă în vârstă de 37 de ani a intrat în camera ei pentru a face curat.

În timp ce se ocupa de curățenie, a dat peste un ambalaj mov, care semăna perfect cu acela a unui prezervativ.

Femeia a fost uluită și a început să urle de nervi, convinsă că fiica ei și-a început viața sexuală de la o vârstă fragedă.

A pus imediat mâna pe telefon, a făcut o poză și i-a trimis fiicei sale, întrebând-o ce se întâmplă cu ea.

Fata i-a răspuns să ridice prosopul care se afla pe ambalaj, iar femeia și-a dat seama că nu are motive să se îngrijoreze.

Sub prosop era de fapt o acadea care avea un ambalaj care imita pe cel al prezervativelor. Întâmplarea a ajuns pe Internet, amuzându-i pe cei care au citit toată pățania.

Te-ar putea interesa și: Un român de 50 de ani s-a dus să cumpere prezervative cu nervuri de la o farmacie. Nu s-a așteptat niciodată că va păți apoi asta!

Un bărbat din Focșani, în vârstă de 50 de ani, a avut o surpriză neplăcută în momentul în care a cumpărat prezervative cu nervuri de la o farmacie din oraș.

Cele pe care le dorea costau de regulă 13 lei, dar la farmacia respectivă le-a găsit la un preț de 8.50 lei. S-a gândit că nu se poate întâmpla nimic rău dacă le cumpără, așa că a achiziționat 2 cutii.

Acasă, după ce a folosit primul prezervativ, a constatat că era o diferență calitativă evidentă între cele pe care le folosea până acum și acestea.

Supărat, a mers la farmacie și a cerut să i se înapoieze banii. S-a lovit aici de un refuz categoric al farmacistei și a decis să pornească o investigație pe cont propriu.

El a luat legătura cu reprezentantul oficial al firmei producătoare, care i-a cerul să-i indice codul de produs şi lotul de fabricaţie.

A constatat că acele prezervative nu erau făcute de firma respectivă, care este printre cele mai cunoscute pe plan mondial, ci erau contrafăcute.

El a făcut o plângere la Protecția Consumatorului, iar de aici, inspectorii OPC au pornit în căutarea adevăratei firme care producea prezervativele și au ajuns în Suceava.

Societatea de aici nu a putut să facă dovada documentelor privind originalitatea produsului.

Mai mult decât atât, se pare că aceste prezervative erau vândute de furnizor cu trei lei cutia!

“În urma verificărilor, s-au constatat aspecte de natură penală, astfel încât sesizarea noastră a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, fiind efectuate cercetări pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Cert este că farmacia din Focşani a retras imediat de la comercializare cele 55 de cutii cu prezervative, iar clientul şi-a primit banii înapoi, declarându-se mulţumit de cum s-a soluţionat cauza”,  declarat Cristina Boldeanu, inspector la Protecţia Consumatorului Vrancea, pentru Adevărul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top