Connect with us
mama criminala

Știri

Mama criminală din Vaslui și-a primit sentința! Ana Maria le-a povestit anchetatorilor cum a săvârșit OMORUL!

O femeie de 28 de ani din Vaslui, care și-a ucis copilul într-un mod înfiorător în urmă cu 4 ani, și-a aflat sentința definitivă.

Ana Maria Surliac și-a omorât pruncul în vara lui 2013. Ea era mamă a doi copii, când, la sfârșitul anului 2012, a rămas gravidă pentru a treia oară. Soțul său a plecat la muncă în străinătate, iar în sat au început să circule zvonuri conform cărora aceasta ar umbla și cu alți bărbați.

Aceste informații au ajuns și la urechile soțului, care a hotărât să divorțeze.

Femeia nu a vrut să audă de această posibilitate, așa că a ținut sarcina ascunsă. A născut acasă, apoi a luat decizia înfiorătoare de a omorî nou-născutul.

Ea a recunoscut anchetatorilor că imediat după naştere l-a înfăşurat pe nou-născut într-un cearceaf, după care l-a abandonat într-una din camerele locuinţei. A doua zi, în zori, i-a dat foc lângă casă, ulterior aruncând cadavrul carbonizat în latrina din curtea casei.

Mama criminală a acuzat o tulburare psihică provocată de vestea iminentă a divorțului.

Inițial, în iunie 2015, Ana Maria Surliac a fost condamnată de Judecătoria Vaslui la un an de închisoare cu suspendare pentru „uciderea nou-născutului săvârşită de mamă”. În urma apelului făcut de către procurori, magistrații Curții de Apel Iași au desființat în totalitate sentința și au schimbat încadrarea juridică a faptelor. Magistrații ieșeni au dispus și rejudecarea cauzei la Tribunalul Vaslui, sub acuzația de omor deosebit de grav, ancheta stabilind că autoarea crimei avea discernământ în momentul comiterii faptei.

În cele din urmă, Curtea de Apel Iași a hotărât condamnarea definitivă la 15 ani de închisoare. Ceilalți doi copii au fost luați în grija statului.

Citește și:Crimă în București – Femeie ucisă de soț într-o agenție de turism

1 Comment

1 Comment

  1. carmen

    2017-10-19T13:26:29+03:00 at 13:26

    Acel suflet trebuia sa-l lase la maternitate,deoarece sunt multe femei care nu pot face prunci,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top