Connect with us
Mama Elodiei, întâlnire între patru ochi cu Cristian Cioacă. S-a aflat adevărul

Știri

Mama Elodiei, întâlnire între patru ochi cu Cristian Cioacă. S-a aflat adevărul

Întâlnire de gradul zero între mama Elodiei Ghinescu și Cristian Cioaca, cel care acum este închis și acuzat că și-a omorât soția. Mama Elodiei s-a întâlnit fostul ginere iar ce a aflat a șocat-o.

Fosta soacră și-a adus aminte că Cioacă plângea, că i-a mărturist că ar vrea să se sinucidă și i-a spus că nu își va mai vedea fiica, nici vie, nici moartă.

Femeia nu poate înțelege de ce Cioacă a luat așa o pedeapsă de mică. Mama Elodiei a retrăit cu tristețe ziua de 1 Martie, pentru că și-a readus aminte de fiica ei.

Mama Elodiei nu-și poate vedea nici nepoțelul de 5 ani

În plus, sufletul îi este amărât din cauza faptului că nu și-a văzut nici nepoțelul de cinci ani, iar sora lui Cioacă îi interzice acest drept.

Din păcate, nimic nu i-o poate readuce pe Elodia în viață, iar inima ei de mamă este greu încercată…

Condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei, fostul poliţist Cristian Cioacă a cerut revizuirea sentinţei, dar aceasta i-a fost respinsă de judecători, conform a1.ro

Fostul poliţist este ţinut într-o celulă specială, iar copilul său şi al Elodiei este crescut de bunici.

Citește și Dezvăluirea INCREDIBILĂ: Unde se află Elodia: “N-am nicio îndoială că…”

În toamna anului 2007, avocata Elodia Ghinescu dispărea fără urmă. Cazul a ținut prima pagină a ziarelor, generâmd un imens scandal mediatic.

În anul 2016, după un proces îndelungat, polițistul Cristian Cioacă, soțul avocatei, primea o condamnare definitivă de 16 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru uciderea soției sale.

Totodată, acesta a fost obligat să plătească daune de 150.000 de euro pentru Emilia Ghinescu, mama Elodiei și 100.000 de euro despăgubire fratelui avocatei. Cioacă și-a susținut mereu nevinovăția, negând că a comis crima, dovadă în acest sens fiind lipsa cadavrului.

Acum, un prieten al familiei a făcut o dezvăluire șocantă

Acesta a dezvăluit sub protecția anonimatului, pentru Antena 1, că trupul Elodiei ar fi în mare: „Nu am nicio îndoială că Elodia a fost aruncată în mare”, a spus sursa.

Mai mult decât atât, acesta a afirmat că trupul avocatei ar fi fost legat cu greutăți de plumb pentru a nu fi adus la țărm.

Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi 250.000 de euro despăgubiri pentru familia acesteia.

Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007,

“pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”.

Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, precizau procurorii.

Ce ar face Lazarus dacă Elodia ar apărea vie

Sabina Iosub de la Antena 3 i-a avut ca invitați în ediția specială pe jurnalistul Luis Lazarus și avocata lui Cristi Cioacă, Maria Vasii.

Realizatoarea tv i-a pus față în față pe cei doi rivali de pe vremea când serialul „Elodia” făcea audiențe-record la OTV: Luis Lazarus (cel care a susținut întotdeauna că polițistul e criminalul) și Maria Vasii, avocata asasinului Elodiei.

Sabina i-a întrebat pe invitați ce ar face dacă Elodia ar apărea la ușa lor, așa cum e ea. „Ce faceți dacă apare Elodia în carne și oase în fața voastră?”, a ținut să intrebe Sabina. Lazarus a declarat că dacă Elodia va apărea vie vreodată, el se va retrage din presă.

Maria Vasii a evitat un răspuns exact, dar Lazarus a intervenit: „Nu pot spune același lucru despre doamna avocat. Nu cred că s-ar retrage din avocatură”.

În toamna anului 2007, avocata Elodia Ghinescu dispărea fără urmă. Cazul a ținut prima pagină a ziarelor, generâmd un imens scandal mediatic.

2 Comments

2 Comments

 1. coralia iordache

  2018-03-06T13:29:28+02:00 at 13:29

  de ce nu publici com//?
  te deranjeaza ca nu ai audienta?
  sau nu e buna tocanita?hyhy-paff
  jerpelitilor

 2. coralia iordache

  2018-03-06T13:10:25+02:00 at 13:10

  poate a tocat-o marunt..si si-a facut o tocanita pe care a aruncat-o in toaleta
  +celelalte resturi de elodie..
  omul legii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top