Connect with us
Mama Simonei Halep, mesaj emoționant după finala Roland Garros

Știri

Mama Simonei Halep, mesaj emoționant după finala Roland Garros

Meci incredibil ieri la Roland Garros. Simona Halep a câștigat după ce a înfrânt-o pe americanca Sloane Stephens. Meciul a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură. La finalul meciului, Simona Halep a fost ajutată să urce in tribună unde și-a îmbrățișat mama.

Mama Simonei Halep a transmis tuturor mamelor ca le doreste sa traiasca ce a trait ea. Mesajul Taniei Halep este impresionant!

“Le doresc tuturor mamelor să trăiască astfel de clipe. Este o jucătoare completă. A devenit un om cu o mentalitate solidă şi sunt tare mândră de ea, vă doresc la fel tuturor”, a declarat Tania Halep.

Simona Halep a câștigat finala de la Roland Garros

O declarație emoționanță a făcut și antrenorul Simonei Halep. Acesta a spus că Simona a reușit extraordinar și că românii trebuie să fie mândri de câștigul Simonei Halep.

“Sunt foarte mandru de ea, este minunat cum a revenit, cum si-a construit cariera. A reusit ceva extraordinar si ar trebui sa sarbatoriti in Romania. Se spune ca destinatia e mai frumoasa daca drumul e plin de obstacole.

Pe teren esti singur, trebuie sa te descurci si asta e o lectie importanta”, a declarat Darren Cahill, dupa victoria Simonei Halep de la Roland Garros, conform news.ro.

Citește și Simona Halep a câștigat finala Roland Garros 2018

Simona Halep a câstigat finala Roland Garros după ce învins-o pe americanca Sloane Stephens într-un meci incredibil. Românca a jucat remarcabil și a reușit să facă față cu brio americancei Sloane Stephens într-un meci care a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură.

Astfel, Simona Halep a câștigat marele trofeu la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, după ce s-a impus în fața americancei Sloane Stephens cu scorul 3 – 6, 6 – 4, 6 – 1.

UPDATE: 3 – 6, 6 – 4, 5 – 0 Meci incredibil între Simona Halep și Sloane Stephens.
UPDATE: 3 – 6, 6 – 4, 2 – 0 Simona Halep reușește să facă break.

Citește MAI DEPARTE cum a fost meciul de ieri dintre Simona și Sloane

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top