Connect with us
Mamaia: Explozie puternică în stațiune, o rulotă a luat foc

Știri

Mamaia: Explozie puternică în stațiune, o rulotă a luat foc

O rulotă s-a făcut scrum în Mamaia Nord, după ce o butelie aflată în interior a explodat. Flăcările au cuprins rapid întreaga rulotă, iar aceasta a ars complet.

Explodează! V-am spus mai în spate…”.

Totul ar fi pornit de la o butelie cu gaz aflată în vehicul. Din fericire, proprietarii rulotei erau pe plajă în momentul deflagrației și nimeni nu a fost rănit.

Un pompier din Babadag, angajat la ISU Tulcea, aflat in concediu, a acționat pentru localizarea incendiului și a spart lacătul spațiului PSI aflat în camping. Bărbatul a luat stingătoarele și a încercat să localizeze incendiul pentru a împiedica extinderea flăcărilor. Pompierii ISU Dobrogea au intervenit cu o autospecială cu 5 subofițeri de la Stația Midia Năvodari, potrivit evz.ro.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 30 minute. Suflul exploziei a afectat autoturismul care tracta rulota.

Te-ar putea interesa și: Explozie puternică în județul Prahova. Pompierii intervin de urgență

O explozie puternică a avut în urmă cu puțin timp în județul Prahova. Un camion încărcat cu ciment a luat foc duminică în comuna Ciorani din judeţul Prahova, iar rezervorul a explodat. O parte din ciment a ajuns pe partea carosabilă.

Potrivit ISU Prahova, incendiul a izbucnit, în comuna Ciorani, la un camion încărcat cu ciment.

”Arde camionul în totalitate, anvelopele şi a explodat rezervorul”, arată reprezentanţii ISU Prahova. În urma exploziei, o parte din ciment a ajuns pe partea carosabilă. Nu s-au înregistrat victime.

Citește și NEWS ALERT Incendiu de proporții la centrala nucleară Cernobîl

Incendiu de proporții la centrala nucleară Cernobîl. Un important incendiu a izbucnit marţi în zona de excludere din jurul centralei accidentale de la Cernobîl. Anunțul a fost făcut de autorităţile ucrainene.

Acestea au dat asigurări că nu s-a detectat vreo creştere periculoasă a nivelului radiţiilor, relatează AFP.

”Nicio agravare a nivelului radioactivităţii nu a avut loc în zona de excludere şi nici în teritoriile adiacente”, a anunţat într-un comunicat administraţia acestei zone.

Incendiul s-a propagat până la mai puţin de zece kilometri de centrală, pe iarba uscată din zona puternic radioactivă. Ulterior s-a extins la o zonă împădurită, se arată în comunicate separate ale acestei instanţe şi serviciului de stat pentru situaţii de urgenţă. Citește continuarea AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top