Mamaia: Explozie puternică în stațiune, o rulotă a luat foc

17.06.2018
Mamaia: Explozie puternică în stațiune, o rulotă a luat foc

O rulotă s-a făcut scrum în Mamaia Nord, după ce o butelie aflată în interior a explodat. Flăcările au cuprins rapid întreaga rulotă, iar aceasta a ars complet.

Explodează! V-am spus mai în spate…”.

Totul ar fi pornit de la o butelie cu gaz aflată în vehicul. Din fericire, proprietarii rulotei erau pe plajă în momentul deflagrației și nimeni nu a fost rănit.

Un pompier din Babadag, angajat la ISU Tulcea, aflat in concediu, a acționat pentru localizarea incendiului și a spart lacătul spațiului PSI aflat în camping. Bărbatul a luat stingătoarele și a încercat să localizeze incendiul pentru a împiedica extinderea flăcărilor. Pompierii ISU Dobrogea au intervenit cu o autospecială cu 5 subofițeri de la Stația Midia Năvodari, potrivit evz.ro.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 30 minute. Suflul exploziei a afectat autoturismul care tracta rulota.

Te-ar putea interesa și: Explozie puternică în județul Prahova. Pompierii intervin de urgență

O explozie puternică a avut în urmă cu puțin timp în județul Prahova. Un camion încărcat cu ciment a luat foc duminică în comuna Ciorani din judeţul Prahova, iar rezervorul a explodat. O parte din ciment a ajuns pe partea carosabilă.

Potrivit ISU Prahova, incendiul a izbucnit, în comuna Ciorani, la un camion încărcat cu ciment.

”Arde camionul în totalitate, anvelopele şi a explodat rezervorul”, arată reprezentanţii ISU Prahova. În urma exploziei, o parte din ciment a ajuns pe partea carosabilă. Nu s-au înregistrat victime.

Citește și NEWS ALERT Incendiu de proporții la centrala nucleară Cernobîl

Incendiu de proporții la centrala nucleară Cernobîl. Un important incendiu a izbucnit marţi în zona de excludere din jurul centralei accidentale de la Cernobîl. Anunțul a fost făcut de autorităţile ucrainene.

Acestea au dat asigurări că nu s-a detectat vreo creştere periculoasă a nivelului radiţiilor, relatează AFP.

”Nicio agravare a nivelului radioactivităţii nu a avut loc în zona de excludere şi nici în teritoriile adiacente”, a anunţat într-un comunicat administraţia acestei zone.

Incendiul s-a propagat până la mai puţin de zece kilometri de centrală, pe iarba uscată din zona puternic radioactivă. Ulterior s-a extins la o zonă împădurită, se arată în comunicate separate ale acestei instanţe şi serviciului de stat pentru situaţii de urgenţă. Citește continuarea AICI.