Știri

Mămica dispărută din Mangalia a fost găsită. Ce făcea tânăra

Ioana Beldie, tânăra mămică dispărută în toiul nopţii la Mangalia a fost găsită chiar de Andrei, iubitul fetei, în urmă cu puţin timp.

Ioana rătăcea fără direcţie în zona Tosca, din Saturn. O căutare de amploare a fost declanşată pentru Ioana Beldie, după dispariţia subită şi bizară a acesteia. Prieteni, rude şi chiar primarul Mangaliei au lansat un apel pentru căutarea ei.

Ioana Beldie, o tânără şi frumoasă mămică era dată dispărută de cel puţin 24 de ore, iar ultima oară fusese văzută pe dig.

Tânăra s-a ridicat din pat, de lângă soţul ei, în toiul nopţii şi fără să spună o vorbă, a ieşit pe uşa casei, în noapte. Singura persoană care a văzut-o pe Ioana Beldie a fost un pescar care se afla pe dig, la pescuit. Bărbatul a observat-o pe tânără cum stă pe dig şi ar fi vorbit aproape o oră. După care, tânăra s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut între stabilopozi.

Primarul a făcut apel la toţi locuitorii pentru să o caute pe Ioana

Până să-i poată sări pescarul în ajutor, Ioana s-a ridicat singură şi s-a urcat înapoi pe dig, după care a plecat spre oraş. Este singura dată când cineva a mai văzut-o pe tânăra mămică.

Andrei, soţul Ioanei, a declarat pentru Observator că soţia sa era foarte concentrată pe copil. Nu ieşea deloc din casă, însă nu s-a gândit nimeni că ar putea fi o problemă. De asemenea, Andrei confirmă informaţiile oferite de prietenii fetei, care spun că Ioana ar fi suferit o cădere nervoasă acum câteva zile.

„A avut o cădere nervoasă, tot de la depresie. Eu am tot încercat sa vorbesc cu ea. Plănuiam să închiriem un apartament, unde să stăm liniştiţi. Cu 3-4 zile inainte de căderea nervoasă i-am tot scris, vorbeam foarte des pe WhatsApp, dar la un moment dat au trecut vreo 3-4 zile în care nu mi-a raspuns. Atunci am aflat ce se întâmplase şi am venit la Mangalia”, spune Andrei, în exclusivitate pentru Observator.tv

Acest articol a fost actualizat la: 2018-06-05T16:32:25+03:00 16:32

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More