Știri

Managerul Spitalului Colentina a fost demis de Gabriela Firea

Managerul Spitalului Colentina demis de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Motivul ar fi acela că pacienții și personalul medical au fost nevoiți sp stea în frig.

Potrivit primarului Cpitalei, în cursul zilei de duminică, aproape jumătate dintre pacienții și medicii spitalului au stat în frig.

Managerul Spitalului Colentina, demis de primarul Capitalei

„Nu era o problemă de la RADET, ci era o problemă internă, de lipsă de management, de inexistența unei revizii. Șase lunid e zile totți conducătorii din subordinea primăriei au avut timp să arate că își fac datoria. Dacă au vrut să fie mangri au înțeles că nu au drepturi ci și obligații. Ams emnat demiterea managerului Spitalului Colentina. La fel se va întâmpla cu orice manager de spital. Nu pot să tolerez astfel de atitudini.

Mâine dacă un alt manager de instituție mi se dovedește că nu își respectă obligațiile pleacă acasă. Așa s-a întâmplat cu șeful RATB. A plecat în concediu și a lăsat sitația dezastruoasă.”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Măsuri urgente luate de Gabriela Firea

Gabriela Firea a spus că situația de la Spitalul Colentina nu a fost cauzată de o deficiență a RADET. Mai mult, primarul general a declarat că va lua aceeași măsură și în alte cazuri similare.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-09T10:14:21+02:00 10:14

Vezi comentarii

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More