Connect with us
Dupa scandalul dezinfectantilor diluati, un medic de la Spitalul de Copii Marie Curie rupe tacerea si cere ca si medicamentele generice sa fie testate!

Știri

MANEVRĂ în industria farmaceutică! Cum îşi bat joc de oameni companiile

Mare atenție la țepele din farmacii! Marile companii medicale păcălesc publicul, vânzând aceleași pastile, sub etichete diferite. Cotidianul The Sun a arătat, de asemenea, că unele vitamine sunt ineficiente, experții arătând că nu sunt nici macar necesare.

Spray-urile nazale vin în trei cutii diferite- pentru alergii, congestie și sinuzită, ridicându-se întrebarea care dintre acestea să poată fi folosit, fiind identice din punct de vedere medical. Și, atunci, cine ne oferă informații oneste și de unde știm care este cea mai potrivită variantă pentru ceea ce avem nevoie?

Unele firme refuză să arate dovezi privind funcţionalitatea produselor

Editorul Richard Headland arată: „Uneori, irosiți banii pe medicamente, deoarece nu există dovezi că ele funcționează. Și există alternative mai ieftine! ” Potrivit acestuia, unele firme au refuzat să arate dovezi privind modul în care produsul lor a funcționat, potrivit articolului din The Sun.

Dilema vine de la faptul că unele firme au refuzat să arate dovezi privind modul în care produsul lor a funcționat. De ce firmele nu vor să arate dovezile lor? Motivația producătorilor a fost aceea că nu dorește să dea concurenților „date sensibile din punct de vedere comercial”, a declarat acesta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top