Connect with us
Marcel Vela declarații dupa ce Președintele i-a cerut retragerea acordului cu BOR

Știri

Marcel Vela mesaj pentru românii din diaspora – Ordonanța militară nr. 7

Marcel Vela a adresat sambătă, 4 aprilie 2020, după emiterea ordonanței militare nr. 7, un mesaj pentru toți românii din diaspora care vor să vină acasă de Paște. Ministrul de interne le recomandă românilor să nu vină acasă cu ocazia sărbătorilor Pascale pentru că vor fi plasați direct în carantină 14 zile și de aemenea se supun la mlte riscuri din cauza pandemiei.

Ordonanța militară nr. 7 suspendă zborurile spre noi țări

Marce Vela a a anunțat că ordonanța militară nr. 7 din 4.04.2020, suspendă zborurile spre Austria, Belgia, Statele unite, Irlanda, Turcia, Mare Britanie și Iran începând cu data de 5 aprilie, timp de 14 zile.

De asemenea transportul de persoane cu autocare sau microbuse sunt suspendate pe toată durata stării de urgență spre aceleși țări, la care se adaugă și Franța și Germania.

Mesajul lui Marcel Vela pentru românii din diaspora. Ordonanța militară nr. 7

„Rămâneți acasă, în țările unde locuiți și faceți acolo sărbătorile în pace și liniște, în acest an departe de cei dragi!

Din păcate, aici vom fi obligați să vă invităm să locuiți 14 zile în spațiile de carantinare instituțională.

Nu ne face bine nici nouă, nici dumneavoastră, nici familiilor care vă iubesc.

Vă mulțumesc dacă înțelegeți acest lucru.

Vreau să mă asigur că știți adevărul despre situația din țară.

Vă pot garanta însă că vom ieși din această situație grea și vom fi împreună cât de repede. Depinde doar de noi”, a transmis ministrul de Interne.” a declarat Marcel Vela în declarația de presă care anunța ce prevede ordonanța militară nr. 7, conform MAI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. ion maria

    2020-04-06T13:41:55+03:00 at 13:41

    De ce va rugati atat de acesti nesimtiti care ne-au adus moartea in tara? De ce nu dati ordonanta militara cu articol unic ca acesti inconstienti sa stea acolo unde i-a prins pandemia, asa cum ar fi fost daca ii prindea un razboi sau alta calamitate ? Cand au fost acele cutremure de pamant in Italia, nu a venit niciunul! Acum vor sa vina toti, sa fie tinuti pe banii cetatenilor care nu au parasit tara si au muncit aici chiar si pe salarii de 2 lei! Ne-au adus moartea in tara! A ajuns personalul medical sa se imbolnaveasca sau sa fie huiduit de vecini (vezi cazul unor asistente) pentru faptul ca lucreaza in spitale din prima linie, in loc sa fie huiduiti nesimtitii care vin in turme in tara! Dati ordonanta militara pentru a stopa aceasta situatie, sa ramana unde i-a prins pandemia. Nu pot nastere viioarele mamici din Romania, ca maternitatile sunt pline de individe infectate, gen minora care a venit gravida din Franta. Pentru ce au platit la sanatate mamicile din Romania?

    • Sorin

      2020-04-13T18:02:11+03:00 at 18:02

      Nesimtitii astia de care vorbesti cu atata dispret tin economia Romaniei in spate si in consecinta o parte din banii alocati pentru spitalele din Romania unde viitoarele mamici vor fi ingrijite, exista DATORITA BANILOR TRIMISI DE UNDE TRAIESC NESIMTITII ASTIA ……

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top