Connect with us
Marcel Velea: Nu se va raționaliza mâncarea

Știri

Marcel Velea: Nu se va raționaliza mâncarea. Se închid restaurantele

Marcel Velea a ținut să clarifice că nu se va raționaliza mâncarea așa cum au susținut în mediul online unele site-uri obscure. De asemenea roagă insistent cetățenii să se informeze doar din surse oficiale.

Restaurantele, cluburile sau localurile în care se vinde mâncare şi băuturi alcoolice vor fi închise

Toate restaurantele, cluburile sau localurile în care se vinde mâncare şi băuturi alcoolice vor fi închise, a anunțat marți ministrul de Interne Marcel Vela.

„Se suspendă activitatea de servire a alimentelor şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice, activitate efectuată de restaurate, cafenele, hoteluri sau alte localuri publice”, a spus ministrul.

În acelaşi timp, restaurantele vor putea livra la domiciliile clienţilor.

„Este permisă activitatea de servire a alimentelor, băuturilor alcoolice şi non alcoolice care nu presupune rămânerea clienţilor în spaţiile destinate acestui scop, precum cele de tip drive in, room service sau cele de livrare la client”, a precizat ministrul.

De asemenea, toate evenimentele culturale, sportive, ştiinţifice sau sportive sau divertisment care au loc în spaţii deschise la care participă mai mult de 100 de persoane sunt închise.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top