Connect with us
Marele jaf din Vaslui. Hotii au furat un singur obiect din magazin

Știri

„Marele jaf” din Vaslui. Hotii au furat un singur obiect din magazin

„Dispari in 60 de secunde”, made in Romania. Un jaf neobisnuit din Vaslui si-a facut loc pe primele pagini ale ziarelor. Hotii au furat un singur obiect din magazin.

Producatorii filmelor „Misiune imposibila”, „Heist” sau „Catch me if you can” se pot inscrie in lupta pentru drepturile jafului din Vaslui, care ar putea fi subiectul unei noi productii hollywoodiene. Povestea este una atipica, cu final greu de anticipat.


Hotii, personajele principale ale acestei povesti autohtone, au jefuit un magazin satesc din apropierea Vasluiului. Deocamdata, nimic neobisnuit. Punctul culminat a fost cel in care proprietarul a evaluat pagubele si a realizat ca din magazinul sau lipseste un singur obiect.

Nu, nu casa de marcat. Nici o sticla de tarie sau macar un obiect de igiena corporala. Ingeniosii hoti au sustras obiectul cel mai de pret al magazinului : caietul cu datorii.

Cand am venit dimineata la serviciu am constatat ca magazinul a fost spart peste noapte. La o prima verificare am zis ca nu lipseste nimic, am facut si inventarul. La scurt timp cand a venit cineva sa cumpere pe datorie nu am gasit caietul. Aveam marfa vanduta pe datorie de vreo 4000 de lei”, a declarat ulterior o vanzatoare.

Acum, „jaful perfect” din Vaslui le-a dat peste cap toata ancheta politistilor, deoarece misiunea lor a devenit mult mai grea. Lista suspectilor este una foarte mare, caci aproape toti locuitorii satului aveau numele trecut pe lista datornicilor.

CITESTE SI: Carmen Minune jefuita! Ce i-au furat hotii
CITESTE SI: Perle simulare BAC 2016: „Ion o ardea pe Florica in coceni…”

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top