Connect with us
Maria Constantin a facut anuntul despre al doilea copil. „Mai este putin si …”

Știri

Maria Constantin a facut anuntul despre al doilea copil. „Mai este putin si …”

Maria Constantin este din nou o femeie libera, dupa ce a incheiat o relatie de un an de zile cu Dacian Varga. Desi tocmai a iesit dintr-o relatie lunga, Maria Constantin este optimista si spera ca isi va gasi sufletul pereche. Ea a vorbit in cadrul unei emisiuni tv despre cat de mult isi doreste un al doilea copil.

„Inca imi doresc lucrul acesta pentru ca mai este putin si implinesc 33 de ani. Inca sunt tanara. Nu mai vreau sa ma grabesc in ce priveste viata personala si avand in vedere antecedentele.”, a spus Maria Constantin, in cadrul emisiunii „Rai da’ Buni”.

Maria Constantin a anuntat recent ca este o femeie libera, chiar in cadrul emisiunii Acces Direct, in timp ce era comentat un subiect cu celebrii Vulpita si Viorel. Cei din platou au crezut initial ca este o gluma, insa s-a dovedit a fi cat se poate de adevarat. Ea a dat de inteles si care sunt motivele pentru care s-a despartit de Dacian Varga. Se pare ca viata de artist si cea de familie nu se impaca prea bine.

„Viata este, in general, tumultoasa. Probabil si din pricina meseriei si din cauza faptului ca noi suntem numai pe drum plecati si e greu sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga.”, a spus Maria Constantin.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top