Connect with us
maria ghiorghiu

Știri

Maria Ghiorghiu dezvăluie trei previziuni ÎNGROZITOARE pentru România: „Va fi vărsare de sânge! Vor ieși în stradă”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevestit dezastrul din Colectiv, a făcut noi previziuni cumplite pentru România. Totodată, aceasta a vorbit și despre un vis cutremurător în legătură cu țara noastră.

Maria Ghiorghiu a făcut trei previziuni pentru viitor legate de România. Iată care sunt acestea:

– Parlamentul României, câmp de adunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer. Este vizat de teroriști.

– Rușii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, așa consideră pentru ei rușii, dar și pentru noi, pentru viața care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu.

– România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vor fi și morți, și răniți. Sunt și vor fi influențe externe. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție.

Clarvăzătoarea a dezvăluit și un vis pe care l-a avut în legătură cu țara noastră, care va deveni, după spusele ei, un al doilea Ierusalim.

„România locul unde Iisus va veni pentru a doua oară. Am primit mesaj încă de câteva luni. Va fi al doilea nou Ierusalim. Am fost prima dată în Ierusalim. Acolo ajungând încă din prima noapte, în momentul în care am ajuns la hotel, am văzut cum se deschide cerul am văzut toate străzile, înainte să văd orașul. Toate aveau tricolorul României. Un alt vis, s-a arătat că cerul nostru s-a deschis și era Iisus în veșminte albe. S-a făcut o scară, trepte te flori, avea sfinții săi și Iisus cobora spre pâmânt românesc. O voce spunea: România va fi al doilea Ierusalim”,  a spus cunoscuta prezicătoare, la Antena 3.

Femeia a povestit și cum a început să aibă premoniții încă din copilărie:

Ceea ce trăiesc eu nu este o povară, ci un har. Sunt și mamă, am și serviciu, seara mă retrag în altarul meu și scriu ceea ce ziua sau noaptea văd. Chiar dacă dorm, o lumină puternică mă trezește. Visul e vis, dar eu le trăiesc aievea.

Citește și: Maria Ghiorghiu, viziune despre un MARE cutremur în România

2 Comments

2 Comments

  1. Ana Tricolici

    2017-11-15T12:14:22+02:00 at 12:14

    Vom trăi și vom vedea.România va fi Noul Ierusalim -nu este prima persoană care a relatat.Asemenea trăiri nu se dau oricărei persoane.Poate fi un avertisment.De ce nu?

  2. Zbangy corporeisan

    2017-11-05T19:21:20+02:00 at 19:21

    Sunt dispus sa ii platesc un consult psihiatric, dar dupa ce spune sunt convins ca are nevoie de internare INVOLUNTARA la psihiatrie. Dpmnul Soros sa o ajute!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top