Connect with us
Maria Ghiorghiu, dezvăluiri de ultimă oră despre un accident nuclear

Știri

Maria Ghiorghiu, dezvăluiri de ultimă oră despre un accident nuclear

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută odată cu premoniţia cutremurătoare despre clubul colectiv. Recent, clarvăzătoare a făcut noi dezvăluiri pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu susţine că este posibil să auzim de o explozie puternică. Clarvăzătoare a postat mesajul pe blogul personal.

„În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd în spatele meu înspre sud, văd câteva persoane ce stăteau pe marginea drumului asfaltat, ca într-o stație de autobuz.

Brusc, în spatele acestor persoane în așteptare, vin spre ele mai multe obiecte mărunte, pietre, bucăți mici din materiale plastice sau lemnoase, praf, exact ca atunci când are loc o explozie puternică cu un suflu extrem de puternic.

Maria Ghiroghiu a mai vorbit despre posibile explozii care ar putea avea loc

Afară ea ziuă și senin, numai această explozie a tulburat liniștea de care se bucurau cei de pe marginea drumului. Dragii mei, vom auzi de un astfel de incident, dar să nădăjduim că nu vor fi și victime omenești,” a scris Maria Ghiorghiu.

Nu este primul mesaj de acest gen postat de Maria Ghioghiu. Tot pe blogul personal, Maria a vorbit şi despre un posibil accident nuclear care ar putea avea loc.

Citeşte şi Maria Ghiorghiu, premoniţie îngrijorătoare: “Începe un cutremur puternic”

Maria Ghirghiu avertizează din nou. De această dată, clarzăvătoarea care a prezis dezastrul de la Colectiv a vorbit despre un seism care ar urma să lovească dinspre sud, sud-est.

Maria Ghiorghiu susţine că Bucureştiul ar putea fi lovit de un cutremur de o intensitate destul de mare.

„Brusc, începe un cutremur intens și văd cum Pământul se legăna mai tare de la stânga la dreapta, așa precum cernem noi făina cu sita.

Am mai văzut cutremure în care Pământul se cutremură ca pe arcuri. Acum, însă, se legăna puternic. Dragii mei, din păcate, vom auzi de un alt cutremur intens care se va produce înspre sud, sud-est.

Clarvăzătoare susţine că doar credinţa ne poate salva de un asemenea eveniment

Un cutremur care va legăna Pământul destul de tare. Nu vedeam case sau blocuri, vedeam doar zăpada și pomi micuți,” se arată în postarea clarvăzătoarei.

Deși Maria Ghiorghiu a concluziat că România ar fi ocrotită de cutremure devastatoarea prin credința poporului. un astfel posibil pericol va atârna mereu peste România.

Recent, specialiștii de la INFP au confirmat, încă odată, că un cutremur devastator poate lovi oricând. Efectele sale ar fi, cu siguranță resimțite în zonele de sud menționate, unde se află orașe precum București, Constanța, Craiova și altele.

1 Comment

1 Comment

  1. Vornicu Petrea

    2018-02-22T13:01:09+02:00 at 13:01

    Romanii au un apetit special pentru ocultism, si există atatea dovezi că multi au cazut in capcana escrocilor care se folosesc de această tehnică pentru a le spune fix cee ce vor sa audă, totul contra cost.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top