Connect with us
Maria Ghiorghiu, dezvăluiri despre o crimă șocantă: "În sac părea a fi un cadavru"

Știri

Maria Ghiorghiu, dezvăluiri despre o crimă șocantă: „În sac părea a fi un cadavru”

Maria Ghiorghiu a făcut dezvăluiri despre o crimă neelucidată încă, iar unii cred că este vorba despre cazul Elodia.

Într-o postare pe blogul personal, aceasta vorbește despre găsirea unui cadavru băgat într-un sac.

„În acest moment, chiar daca eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Est, vad un Cer de ziua si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si infrunzita. 

Vad o silueta care se chinuia ca sa agaţe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagra. Sacul era facut ca un balot, iar in sac parea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar si volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoara groasa de cânepa.

Silueta atletica, a ridicat cu greu sacul cu un posibil cadavru, l-a ridicat cu un carlig lung si l-a agăţat în crengile copacului înverzit.

Persoana care a facut aceasta nu o vedeam decat din spate si părea ca era cocoţat pe ceva mai inalt de a putut ajunge la crengile copacului. Pâna la urma, a agăţat ca intr-un cui „balotul „negru  in copac. 

Dragii mei, vom auzi de aceasta posibilă crimă fara cadavru, dar pâna la urmă acesta va fi gasit in copac agaţat.  Sa ne rugam dragilor la BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ca sa ne ierte si sa ne ajute pe noi robii Săi, sa ne apere de tot necazul si de toata suferinţa, Amin”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.

Citește și: M. Ghiorghiu, previziune care produce fiori reci: „Un cartier de blocuri, în pericol! Se va surpa pământul!”

Citește și: Baba Vanga, profeția ascunsă despre România: „Se va bucura întregul Pământ”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top