Maria Ghiorghiu, o nouă previziune de coşmar pentru români: „Cutremur! E cutremur diseară!”

29.09.2019
Maria Ghiorghiu, o nouă previziune de coşmar pentru români: „Cutremur! E cutremur diseară!”

Maria Ghiorghiu, cea care a prezis tragedia de la Colectiv, vine cu noi premoniţii grele pentru români.

„Dragii mei, în această noapte, m-a trezit un glas tare înspăimântat: Cutremur! E cutremur diseară! Clipă în care, dragilor, aud un huruit puternic,și am în faţa ochilor închiși,o imagine de coșmar.

Cutremurul era puternic, iar clădirile, blocurile se dărâmau precum castelele de nisip din joaca copiilor. Auzeam ţipete, urlete, strigăte de ajutor, în timp ce zidurile se desfăceau în bucăți și se transformau în moloz.

Citește și: Scene revoltătoare filmate într-un liceu din Săcele, judeţul Braşov. O profesoară este batjocorită de o elevă: „Nebuna mea, hai la cimitir, hai la cimitir, să te îngrop puţin!”

Prieteni dragi, vom auzi de un cutremur devastator, de un cutremur care va secera multe vieți omenești. Noi știm, dragilor, că Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului ne-au ocrotit și ne ocrotesc în fiecare clipă de aceste dezastre. Dumnezeu iubește poporul român și chiar se va salaslui în inima României sfinte și a poporului român. Dar să ne rugăm pentru semenii noștri care vor avea de înfruntat un astfel de cutremur”, a scris, vineri, Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Citește și: Mărturisirile Andreei Berecleanu despre soțul ei. Cum este, de fapt, mariajul ei Citeşte întreaga ştire: Mărturisirile Andreei Berecleanu despre soțul ei. Cum este, de fapt, mariajul ei

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *