Maria Ghiorghiu, o nouă previziune: „Va avea loc un tsunami”

20.11.2018
Maria Ghiorghiu, o nouă previziune: „Va avea loc un tsunami”

Pe blogul personal, Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune. Aceasta susține că va urma un mare cutremur, care va provoca un tsunami.

Iată postarea acesteia:

„19 Noiembrie 2018, ora 18,17! Dragii mei, în aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Apus luciul unei Ape, si cand spun luciu, spun ca era de o culoare alba, luminata parca de LUNA de pe Cer sau chiar de Soare.

Vedeam dragilor asa precum am privi acum dinspre stanga spre dreapta, vedeam cum Apa se ridica si se lasa imediat, precum ar face niste pasi mari incontinuu, se ondula de pe dedesupt.

Apa nu mai era nici albastra si nici neagra ! Apa era alba, iar Cutremurul de sub ea,se manifesta violent ;valurile ondulate se formau cu repeziciune de la stanga la dreapta,asa precum scriu eu acum.

Prieteni dragi, cu durere in suflet va spun că vom auzi de un Cutremur violent in Apă, Cutremur ce ar putea fi urmat (Doamne fereste) si de un Tsunami.

Unde anume sau cand se va produce, nu mi s-a descoperit.

Dar noi putem face ceva in acest sens, si anume sa ne rugam la MAICA DOMNULUI si la BUNUL DUMNEZEU, ca nu cumva totul sa se transforme intr-o mare Calamitate sau intr-un mare Dezastru.

Dumnezeu sa ne apere pe noi toti ,dar si pe fratii si surorile noastre intru HRISTOS,acolo unde se va produce acest Cutremur sub apă sau poate fi si pe uscat, dar cu mari consecinte asupra Apelor, fiind in pericol de a avea loc si un TSUNAMI. Cu dragoste, Maria„, a scris clarvăzătoarea, pe blogul său.

Citește și: Profețiile lui Nostradamus pentru următorii 5 ani: „Puterea politică pierde supremația”

Citește și: Stai prost cu finanțele? Iată RITUALUL de la Baba Vanga care atrage banii! Ai nevoie doar de aceste lucruri!