Connect with us
Maria Ghiorghiu, previziune cumplită despre o nouă tragedie în România: „ O lumină...”

Știri

Maria Ghiorghiu, previziune cumplită despre o nouă tragedie în România: „ O lumină…”

Maria Ghiorghiu a făcut o profeție cutremurătoare! Clarvăzătoarea a vorbit pe blogul ei despre un număr care ne va schimba viața.

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare care a prezis tragedia din Colectiv, susţine că numărul despre care a scris pe blogul ei personal i s-a arătat de două ori consecutiv, semn că ceva cu adevărat important urmează să se întâmple.

„Dragii mei, astăzi dimineaţă, în zori de zi, mă trezeşte o lumină albă şi orbitor de strălucitoare, lumină ce-mi arăta un număr format din patru cifre. Acest număr era 3347.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziuni despre iarnă: „Nămeți de doi metri înălțime!”

Acest număr fraţilor, pulsa continuu, aşa cum ne bate inima în piept. Era scris cu lumină albă, strălucitoare şi aşezat că pe un norişor oval bleu, foarte aproape de pământ. De două ori consecutiv mi s-a arătat acest număr care pulsa încontinuu. La început când a apărut, părea ca cifra 4 să devină cifra 5.

Dar spre final, forţa nevăzută a fost foarte hotărâtă şi a rămas 4. Ce înseamnă acest număr care pulsa continuu, eu nu ştiu, dar ştiu că la un moment dat, vom afla împreună”, a scris clarvăzătoarea pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu, previziune și despre iarnă

Aceasta mai crede că iarna care urmează va fi una extrem de grea și a numit-o „Apocalipsa albă”. Maria Ghiorghiu crede că se va forma un viscol extrem de puternic.

„Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata (n.r. 10 noiembrie), desi eram treaza ,mai stateam in pat cu ochii inchisi fiind.
Brusc, vad asa cu ei inchisi, vad inspre Sud o strada pe care abia daca se mai puteau zari masinile care circulau.

Oamenii nu mai circulau pe strada, atat de puternic era viscolul.
Zăpada nu era mare pe strada, dar atat cat era, vantul o spulbera puternic si nu se vedea aproape nimic pe strada.

Asadar, dragilor, iata ca Iarna va veni si va face ravagii. Unde se va produce acest VISCOL, daca va fi la noi sau in alta tara, vom vedea impreuna.

Sa nadajduim insa, ca IARNA nu va incepe atat de furioasa, si ca ne vom putea bucura de fulgii ei mari si pufosi care se vor asterne frumos si linistit imbracand pămantul si copacii.

Cu dragoste, Maria”, a scris clarvăzătoarea pe blogul personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top