Connect with us
Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare: "Urmează un război ..."

Știri

Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare: „Urmează un război …”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis dezastrul de la Colectiv face o nouă dezvăluire. Mai exact, ea susține că urmează un război nuclear. Aceasta povestește pe blogul personal că a auzit un glas care îi spunea că Statele Unite primesc condoleaanțe.

”Dragii mei, În această dimineață m-a trezit un glas care spune ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: „Condoleanțe Statelor Unite. Concertele nucleare au prezentat condoleanțe S.U.A .”

Şi iată dragiii mei, cum ajungem tot la nucleare; tot la bombe și rachete nucleare. Sigur că în momentul în care folosești armament nuclear împotriva unei țări, îi trimiți în același timp și Condoleanțe.

Maria Ghiorghiu, o nouă profeție șoc despre război

Noi suntem mici și nu putem decât să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului pentru PACEA LUMII întregi, pentru pacea și liniștea sufletul nostru, pentru luminarea minții Șefilor de State.

Să dea Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului ,ca să trăim în bună înțelegere, în pace și liniște cu toții,ca niște frați și surori ce suntem întru DOMNUL nostru IISUS HRISTOS ,Căruia I se cuvine toată cinstea, slava și închinarea. Amin.”, a scris ea pe blogul personal.

Maria Gheorghiu a vorbit în urmă cu ceva timp și despre schimbările climatice din ultima perioadă. Maria Gheorghiu susține, cu tărie, că ea a prevestit aceste fenomene care au lovit țară noastră în urmă cu o luna și jumătate.

Citește și Maria Ghiorghiu, previziuni despre iarnă: „Nămeți de doi metri înălțime!”

”Merităm toate acestea dragii mei! Le merităm din plin, deoarece oamenii nu mai respectă Sfintele Sărbători, nu mai merg la SFÂNTA BISERICA DUMINICĂ, ci muncesc în solarii și stau pe piață că să-și vândă marfă. Și iată mania Lui Dumnezeu care s-a revărsat și se revarsă peste noi. Trebuie să ne îndreptăm, trebuie să fim mai întăriți în Credință și să nu mai lăsăm goale Sfintele Biserici.”, a scris Maria Gheorghiu pe blog.

 

 

1 Comment

1 Comment

  1. Gabriel

    2018-08-19T14:45:01+03:00 at 14:45

    Si voi o promovati pe aceasta escroaca care a profitat de drama de la Colectiv ca sa se afirme ? Femeia asta cand deschide gura spune numai aberatii.Mai are tupeu si nesimtire sa ceara bani pentru maculatura pe care le numeste carti, un amestec de minciuni – pe care probabil le viseaza noaptea – si religie.E de ajuns sa urmaresti blogul si pagina ei de facebook ca sa vezi ca multi dobitori mai cred in ea….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top