Connect with us
Maria Ghiorghiu, dezvăluiri de ultimă oră despre un accident nuclear

Știri

Maria Ghiorghiu, premoniţie cutremurătoare: ” Să ne rugăm împreună …”

Maria Ghiorghiuu a avut o nouă premoniţie cutremurătoare. Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis tragedia din clubul Colectiv, trage un semnal de alarmă. 

De data aceasta, clarvăzătoare spune că este vorba de locuitorii din Alba-Iulia.

Aceasta susţine că un eveniment negativ ar urma să afecteze oraşul în foarte scurt timp.

„În această dimineaţă, mă trezeşte un glas care strigă aşa: ‘Alba Iulia! Alba Iulia! Să se ţină cu mâinile de cap, sătenii de la Alba Iulia!’ După care glasul dispare, dragilor, iar eu rămân uimită de ceea e auzisem.

Dragii mei, ceva se va întâmpla la Alba Iulia în oraşul frumos şi încărcat de istorie. Eu nu ştiu ce va fi, dar să ne rugăm împreună ca să fie ocrotită Alba Iulia şi toţi cei care locuiesc la sate şi la oraş”, a Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Citeşte şi Moarte misterioasă: Trupul unui român a fost găsit în scara blocului, despre cine este vorba

Moarte misterioasă a unui român! Trupul neînsufleţit al tânărului în vârstă de 33 de ani a fost găsit în scara blocului în care acesta locuia.

Moarte cu semne de întrebare, la Londra, unde un bărbat de 33 de ani, din judeţul Iaşi, a fost găsit fără suflare.

Vestea i-a şocat pe părinţii lui care îl ştiau că este bine. Victima a fost găsită de un vecin pe scările blocului în care locuia, cu o lovitură puternică în zona capului.

Moartea bărbatului este deocamdată un mister, atât pentru familie, cât şi pentru autorităţile londoneze. Acesta muncea într-un magazin de lângă Londra şi era manipulator de marfă.

Mama băiatului povesteşte că plănuia să îşi strângă bani şi să revină în ţară. Bărbatul avea o relaţie de lungă durată şi o fetiţă de doi ani.

Mama victimei: „El a fost ospătar de la 16 ani. Avea planurile lui să îl cunune şeful. Are un copil care a rămas fără tată. Voia să nu îi dăm nimic, dimpotrivă mama dacă pot o să vă ajut eu. Voia nuntă.”

Tânărul strângea bani ca să-şi facă nunta

Vestea a venit ca un fulger pentru părinţii săi care au aflat doar că a fost găsit fără suflare de un vecin japonez care a alertat imediat poliţia.

Mama victimei: „Utima dată am vorbit pe 3 ianuarie. Ca o mamă, i-am urât la mulţi ani pe anul ăsta, să aibă grijă de el ca să aibă şi de fetiţă. Mi-a zis că e bine şi să nu îţi faci griji pentru mine, deşi ştiam că o duce greu cu banii. era chiria mare la un apartament.”

Părinţii îndoliaţi au acum nevoie de 9.000 de euro pentru că trupul neînsuflețit al băiatului lor să fie adus din Anglia, acasă. Oamenii din localitate şi primăria vor să îi sprijine.

Ştefan Timofte, primar comună Tomești: „Este o familie care trece prin momente mai grele. Este destul de greu. A căzut ca un trăsnet această veste pe capul lor şi de aceea vom fi alături de ei.”

Autorităţile din Anglia au deschis un dosar de moarte suspectă şi continuă cercetările.

Citeşte şi Decoperire macabră lângă casa în care s-au sinucis soţii Maleon. Vecinii sunt înmărmuriţi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top