Connect with us
Marian Drăgulescu a fost dat afară din lotul național

Știri

Marian Drăgulescu a fost dat afară din lotul național

Este scandal la Federația Română de Gimnastică după ce Marian Drăgulescu a fost dat afară din lotul național. După această decizie, gimnastul a luat decizia de a protesta astăzi. Gimnastul va ieși în stradă astăzi, chiar în fața Ministerului Tineretului și Sportului. 

Sportivul va aduce în fața ministerului medaliile și diplomele obținute de-a lungul timpului.

La începutul verii, Drăgulescu a fost diagnosticat cu tulburări de ritm cardiac, iar pe 12 iunie a trecut cu succes peste o intervenţie chirurgicală, dar i s-a interzis să mai participe la competiţii.

Comisia medicală a Institutului de Medicină Sportivă din Bucureşti i-a dat aviz negativ. Avizul negativ a fost emis pentru a nu încălca un protocol internaţional.

Anunțul potrivit căruia Marian Drăgulescu a fost dat afară din lotul național a fost făcut de Dorin Chiotea, printr-o postare pe Facebook.

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru participarea la această competiţie. Marea mea dorinţă e să îmi apăr titlul cucerit în România şi să demonstrez că pot face performanţă la cel mai înalt nivel.

Medicii care m-au operat mi-au dat acordul că pot face efort şi pot concura fără niciun fel de problemă, înţeleg că există un protocol, dar eu îmi asum întreaga responsabilitate. O fac atât pentru mine, cât şi pentru tot ce înseamnă delegaţia României” a declarat Marian Drăgulescu la TV Telekom Sport, înainte de decizia oficială a FRG.

Marian Drăgulescu este cel mai medaliat gimnast român din toate timpurile. Acesta deţine numai puţin de 31 medalii, câştigate la Jocurile Olimpice şi la Campionatele Mondiale şi Europene.

Dintre acestea, 18 sunt medalii de aur, nouă de argint, iar patru de bronz. Ultimele medalii le-a câştigat anul trecut, la Campionatul European organizat la Cluj-Napoca. Atunci a fost distins cu aur pentru exerciţiile de la sol, şi cu două medalii de argint la sărituri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top