Marian Drăgulescu a fost operat pe inimă! Ce s-a întâmplat cu campionul la gimnastică

Marian Drăgulescu trece prin clipe grele. Campionul mondial la gimanstică a suferit o intervenție chirurgicală.

Sportivul a aflat că are extrasistole în cadrul unui control și i s-a recomandat un control cardiac amănunțit. În urma controlului, medicii au decis că este necesară o intervenție chirurgicală, dacă sportivul vrea să revină în competițiile sportive.

„După ce am făcut EKG-ul, medicii şi-au dat seama că am unele probleme. În clipa în care am ajuns la cardiologie mi s-a spus de la bun început că s-ar putea să fie nevoie de ablaţie.

Am tot sperat că voi putea corecta aceste probleme ca urmare a medicaţiei dar, în cele din urmă, s-a demonstrat că este nevoie de această intervenţie, pe care, în cele din urmă am făcut-o şi care s-a dovedit a fi un succes.

Abia m-am externat iar în câteva zile voi reintra în sală pentru a-mi relua pregătirea”, a explicat Marian Drăgulescu conform TV Telekom Sport.

De altfel, Marian Drăgulescu a revenit pe pagina sa de socializare, unde a transmis un mesaj:

Intervenția chirurgicală a fost necesară și totul a decurs bine. Anul acesta în august trebuie să-mi apăr titlul european la sol, să îmi țineți pumnii”, a scris gimnastul pe pagina sa de Facebook, unde le-a mulțumit medicilor care au avut grijă de el.

Te-ar putea interesa și: Marian Drăgulescu a ajuns pe mâna medicilor. Sportivul a fost operat

Marian Drăgulescu a ajuns pe mâna medicilor și în anul 2016. Sportivul a fost operat. Pentru că mereu ține legătura cu fanii săi, Marian Drăgulescu a postat o fotografie de pe patul de spital, alături de familie.

Sportivul a suferit o intervenție chirurgicală de deviație de sept. El a postat pe pagina sa de socializare o fotografie și un mesaj.

Mesajul lui Marian Drăgulescu după intervenția chirurgicală

„Operația s-a terminat, iar familia e alături de mine întotdeauna. Mulțumesc și echipei medicale: Bogdan Mocanu, Silviu, Anca and staff.
Nu îmi vine sa cred ca nu am avut dureri și nici măcar disconfort după operație.
PS: deviație de sept + mici „reglaje” locale!”, a scris sportivul.

 

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More