Știri

Marian Drăgulescu a ajuns pe mâna medicilor. Sportivul a fost operat

Marian Drăgulescu a ajuns pe mâna medicilor. Sportivul a fost operat. Pentru că mereu ține legătura cu fanii săi, Marian Drăgulescu a postat o fotografie de pe patul de spital, alături de familie.

Sportivul a suferit o intervenție chirurgicală de deviație de sept. El a postat pe pagina sa de socializare o fotografie și un mesaj.

Mesajul lui Marian Drăgulescu după intervenția chirurgicală

„Operația s-a terminat, iar familia e alături de mine întotdeauna. Mulțumesc și echipei medicale: Bogdan Mocanu, Silviu, Anca and staff.
Nu îmi vine sa cred ca nu am avut dureri și nici măcar disconfort după operație.
PS: deviație de sept + mici „reglaje” locale!”, a scris sportivul.

Marian Drăgulescu, pe locul 4 la Turneul Memorial ”Artur Gander”, din Elveţia

Printre ultimele performanțe ale lui Marian Drăgulescu a fost și Turneul Memorial ”Artur Gander”, din Elveţia. Sportivul român s-a clasat pe locul 4 la Turneul Memorial ”Artur Gander”, din Elveţia, pe 3 noiembrie. La cei 35 de ani, el a ocupat locul 4 la competiţia găzduită de oraşul Chiasso, în cadrul căreia s-a performat la patru aparate. Astfel, sportivul român a avut un total de 56,200 puncte (nota 14,500 la sol, 13,650 la cal cu mânere,15,000 la sărituri şi 13,050 la paralele).

Medalia de aur a revenit lui Oleg Verniaiev (Ucraina, 60,800 puncte), iar pe podium au mai urcat Bart Deurloo (Olanda, 57,700 şi Igor Radivilov, 57,050).

Marian Drăgulescu a câştigat competiţia de la Chiasso în 2003 şi 2006.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More