Connect with us
Poliţistul Marian Godină, PRINS de poliţie! Reacţie uluitoare

Știri

Marian Godină și-a făcut public salariul. Cât câștigă după 11 ani în Poliție

Polițistul Marian Godină și-a făcut public fluturașul de salariu, într-o postare pe pagina sa de socializare. Acesta arată că a primit 2.816 lei, după ce i-a fost oprită suma de 229 de lei pentru plata telefonului personal.

„Pentru că e tot e astăzi Ziua Fericirii, m-am dus să îmi iau fluturaşul de salariu. Se temeau unii că poliţiştii au salarii nesimţite şi chiar îmi cereau să spun ce salariu am. Ăsta e salariul meu pe care l-am luat pe 14 martie, pentru luna februarie. Vă las să studiaţi şi să trageţi singuri concluzia. E mult sau puţin, după aproape 11 ani de poliţie?”, scrie Marian Godină.

Citește și: Cea mai emotionanta postare a politistului Marian Godina: „S-a oprit fix pe bordura si…”

El precizează că nu a vrut să inducă în eroare, li că suma de 229 lei i-a fost oprită pentru factura telefonului personal.

„Ca să nu se interpreteze că vreau să induc în eroare, precizez că 229 de lei mi s-au oprit pentru plata telefonului personal. Deci fără telefon, la „total acordat pe card” ar fi fost 3045 lei. Da, ştiu, trebuie să îmi fac un abonament de telefonie mai convenabil”, mai spune poliţistul Marian Godină.

Peste 1.200 de poliţişti au cerut în stradă majorarea salariilor

Peste 1.200 de poliţişti au protestat, joi, la sediile Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Muncii, cerând majorarea salariilor şi a sporurilor. Ei au mers în marș până în fața Guvernului și au anunțat că vor exista și alte manifestații de protest.

Polițiștii sunt nemulțumiți de creșterile salariale propuse de Ministrul de Interne, în condiţiile în care în discuţiile anterioare li s-au promis creşteri salariale de peste 800 de lei, iar la negocierile de joi au fost anunțați că vor primi un bonus la salariu între 100 şi 300 de lei, de la 1 aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top