Connect with us
Horoscop Mariana Cojocaru pentru 26 august - 1 septembrie. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Previziuni complete

Știri

Horoscop Mariana Cojocaru săptămânal 26 august – 1 septembrie 2019 – Uranus face ravagii, dezastru în zodiac

Horoscop Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2019.

HOROSCOP Mariana Cojocaru Berbec

Aliniere de planete la Soarele din Fecioară, cu Marte și Venus. Nu alinierea aceea de care vorbesc toți și spun că s-au aliniat planetele, ci una adevărată, reală.

Păcat că această aliniere face opoziție cu Lilith și Neptun Retrograd din zodia în oglindă: Pești. Aspect ciudat, de aceea trebuie raportat la astrograma voastră natală(sănătate, job) și a celor din familie, care pot fi afectate.

HOROSCOP Mariana Cojocaru Taur

Opoziția lui Uranus Retrograd cu Norocul Divin din Scorpion este aspectul central al acestei săptămâni cu voi. Adaug și aspectele menționate la Berbec (de le-am enumarat mai înainte) și mai adaug aspectele karmice de pe Axa Rac-Capricorn.

Ele vă pot lua la întrebări legat de compatibilitate și incompatibilitate pe relația sentimentală,relația cu cei mici, alegerea corectă a relațiilor de muncă/afaceri.

HOROSCOP Mariana Cojocaru Gemeni

Aspecte foarte ternsionate, care vă pot face extrem de vulnerabili, dacă nu știți cum să raportați alinierea de planete(vezi Berbec) și opoziția lui Uranus Retrograd (vezi Taur).

Citește și: Rune Mihai Voropchievici luna iulie 2019 – Racii în prag de colaps, Gemenii dau lovitura

De aceea este important să văd eu aspectele din astrograma natală, că puteți da acum greș, dacă nu sunteți consiliați cu ce aveți pe harta natală și cum vă este aspectată karma personală/de grup. Sfaturi ultra-generale nu pot da!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 26 august - 1 septembrie. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Previziuni complete

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 26 august – 1 septembrie. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Previziuni complete

HOROSCOP Mariana Cojocaru Rac

Ați citit ce am scris la Berbec despre aspectele săptămânii viitoare? Să știți că această aliniere, deși face sextil cu Axa Karmică din Rac și Capricorn nu vă oferă suport, pentru că temutul Marte(patronul Berbecului) este conjunct cu Venus (patronul Balanței) și la formarea Universului s-a decis că numai cuadratura e cea mai importantă.

Știți ce Soartă(Destin) aveți înscrisă pe harta voastră natală?

Horoscop Mariana Cojocaru pentru final de săptămână! Coșmar pentru zodii, weekend dezastruos

HOROSCOP. Leu

Soarele a părăsit constelația voastră și a intrat în Fecioară. Ne-a părăsit o mare actriță nativă a acestei zodii, pe Axa Karmică Rac-Capricorn: Monica Ghiuță. Avea sensibilitate de Rac și blândețe de Vărsător.

O Leoiacă atipică. Aspectele generale ale perioadei le puteți citi la zodiile anterioare, deoarece cele personale nu am cum să le analizez aici(se raportează la momentul în care v-ați născut fiecare).

HOROSCOP. Fecioara

Soarele a intrat în gradena voastră și nu a intrat singur. La debut de săptămână există o aliniere perfectă cu Venus și Marte, dar veștile nu sunt deloc îmbucurătoare. De ce?

Pentru că alinierea aceasta face opoziție cu Neptun Retrograd și Lilith din Pești. Opoziția spune de blocaj și bariere închise. Le pot deschide doar dacă văd ce aveți înscris pe astrograma voastră personală. Altfel NU.

Mariana Cojocaru Balanța

Citiți ce am scris și la celelate zodii, pentru a vedea tabloul general al perioadei. Dacă ați citit și în trecut ce am scris, veți înțelege că preluați inconștient energiile negative de la cei din jur.

Cum sănătatea este foarte importantă, e clar că veți fi foarte interesate/ți de căile de eliminare a energiilor negative. Depinde și ce karmă personală și ce misiune adevărată aveți pe astrograma personală karmică.

Scorpion

Viața voastră se poate complica, dacă nu ați avut ochii mari deschiși în momentul în care ați luat anumite decizii. Ele trebuiesc consiliate ca la carte de un specialist ca mine, pentru că altfel veți regreta inclusiv alegerile făcute. De exemplu, știți ce ați fost într-o viață anterioară? Sau în mai multe vieți anterioare?! De acolo încep eu analiza karmică a unui sau a unei native. Risc de întuneric…

Mariana Cojocaru Săgetător

V-am spus de aspectul 2Malefic Kisses că este foarte periculos. Aspect ce marchează Săgetătorul și Scorpionul(compatibilitate și relație imposibilă). Una din cele două fete ucise cu bestialitate și violate, Melencu Mihaela-Caracal a fost chiar Săgetător.

Cealaltă, Alexandra, a fost Fecioară (cuadratură la Săgetător) și aveau și Lilith pe Karmă, ca în cea mai faimoasă previziune a mea (Iovan-aviator).

Capricorn

Opoziția pe care Saturn Retrograd și Pluton Retrograd o face pe Axa Timpului este dublată de marcajul săptămânii cu opoziția pe care alinierea de planete la Soare o face cu Neptun Retrograd și Lilith.

Citiți tot ce am scris în acest horoscop și veți înțelege ce an tumultos este. Ca să vă pot arăta direcția corectă de ieșire din acest labirint personal existențial, va trebui să vă analizez individual…

Mariana Cojocaru Vărsător

O altă actriță faimoasă a murit în această perioadă: Florina Cercel, nativă a acestei zodii. Cu un talent ieșit din comun(vezi filmul DUMBRAVA MINUNATĂ a Elisabetei Bostran din Buhuși;film cu Lizuca și Patrocle) a bucurat sufletul a mii de români.

A fost Moldoveancă de Geniu și va avea un loc asigurat în Rai, că sunt mulți cei care au iubit-o și respectat-o. Voi știți sub ce stea ați venit?

Pești

Cei care s-au obișnuit deja să citească întreg horoscopul, vor înțelege cum sunt aspectele perioadei citind celelalte zodii analizate aici și analizele făcute de mine în trecut.

Cum ne-au părăsit doua actrițe Etalon pentru Romania, vreau să vă amintesc și de Ernest Maftei-Pești (tot din Moldova-Bacău), Bunicul Lizucăi din Dumbrava Minunată. Perioadă cu probleme, iar cheile le găseasc pe harta natală.

Horoscopul realizat de Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top