Connect with us
Marin Moraru a murit

Știri

Marin Moraru a murit. Cauza mortii si ultimele sale cuvinte

Marin Moraru a fost unul dintre cei mai iubiti actori Romani, astazi a murit la Spitalul Elias cu sufletul inegrit de durere.

Marin Moraru: „Sunt extrem de suparat pe romani, nu imi mai doresc sa apar in media

Marin Moraru a avut o mare durere, pe langa problemele legate de sanatatea sa, actorul avea sufletul in urlete de lacrimi vazand cum s-a degradat cinematografia romaneasca si cum era fortat sa joace in filme si seriale care nu ii faceau deloc cinste.

Marin Moraru avea 79 de ani si de mai bine de 1 an a refuzat sa mai apara la televiziune, sa mai joace in piese de teatru declarand ca este mahnit pe poporul roman, care prefera sa consume „mizerii” in locul filmelor de bun gust si al culturii.

CITESTE SI: Cauza mortii lui Marin Moraru

Si-a dorit discretie si sa iasa din viata publica.

CITESTE SI: MARIN MORARU A MURIT

Marin Moraru si-a dorit sa iasa din viata publica, desi era iubit de milioane de romani care umpleau salile de teatru. Marin Moraru nu a putut intelege cum este posibil ca filmele recent lansate sa fie pline de injuraturi si sex.

Actorul a luat acum aceasta decizie de mai bine de 1 an, cand a hotarat sa nu mai apara niciune.

Dorel Visan a primit cu tristete moartea colegului sau.

„Nu l-am mai vazut de cateva luni, am mai vorbit cu sotia lui si am auzit ca nu se simtea bine. Pe mine ma decalibreaza aceasta plecare a sufletelor mari din aceasta tara. Marinus facea si face parte dintre artistii aceia care seamana numai cu ei insisi. A fost un artist foarte special. Nu stiu cand se va mai naste un asemenea artist. Nu stiu cand se vor mai naste asemenea artisti. Este un mare semnal pentru cei care dirijeaza cultura ce se intampla cu teatrul si cu filmul romanesc. Sunt foarte trist pentru Marinus si pentru tot ce se intampla.”, a declarat actorul in direct la Antena 3.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top