Connect with us

Știri

Marioara Zavoranu a fost adoptata dupa ce a fost gasita pe o banca. POVESTEA NESTIUTA A MAMEI OANEI ZAVORANU

Marioara Zavoranu a fost adoptata! Dezvaluirea a fost facuta de portalul bzi.ro. Jurnalistii de la „Buna Ziua, Iasi” au scotocit in locul de bastina al mamei Oanei Zavoranu, satul Curaturi din comuna Ciurea, Iasi.

Marioara Zavoranu a avut o viata care este demna de un roman sau de o productie cinematografica. Mama Oanei a fost adoptata de bunicii ei, la doar cateva luni de la nastere, scrie bzi.ro. Rudele din Curaturi ale mamei Oanei Zavoranu inca mai traiesc si au istorisit intreaga poveste a mamei uneia dintre cele mai controversate vedete din Romania.

CITESTE SI: MADONNA ESTE CERTATA CU BUNELE MANIERE

Marioara Zavoranu a fost abandonata intr-un tren si gasita apoi de familia Radu, iar acest eveniment se intampla undeva in 1947.

„Familia Radu mergea spre Bucuresti, cand a observat pe o banca o fetita lasata singura. Si-au dat seama ca este un copil abandonat, au luat-o, au anuntat Politia dupa care au facut demersurile necesare sa o adopte. Parintii adoptivi ai Marioarei se numeau Gheorghe si Cati Radu si o buna perioada au trait in Curaturi, dupa care s-au mutat la Bucuresti. Faceau parte dintr-o familie respectabila, Gheorge fiind colonel, iar Cati era functionara”, a povestit verisorul Marioarei Zavoranu, Alexandru Grecu.

Marioara Zavoranu a trait mai mult la Bucuresti insa cei care o cunosc stiu care sunt adevaratele ei radacini.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top