Categorii Știri

Marioara Zavoranu: „Oana are nevoie de bani pentru o operatie la cap”

Marioara Zavoranu, mama mai cunoscutei Oana Zavoranu, a dezvaluit pe patul de spital ca fiica ei i-a cerut bani pentru o operatie la cap, deoarece are timpanul spart.

Mama actritei a vorbit despre averea sa si relatia cu fiica ei, Oana Zavoranu, care este una tensionata acum, cand Marioara are nevoie de sprijin emotional aflandu-se cu un pas in lumea cealalta. „Si mie imi plac banii, oricui ii plac banii. Banii ii ai ca sa ii consumi.

CITESTE SI: IMPACARE EMOTIONANTA INTRE VADIM TUDOR SI MARIOARA ZAVORANU

Daca as fi cine stie ce bogatasa a lumii, as face numai bine. Am bani ca sa ma intretin si ca sa o intretin si pe ea (n. r.: Oana Zavoranu)”, incepe sa povesteasca Marioara despre relatia ei cu vedeta de televiziune.

Aceasta a afirmat ca Oana i-a cerut bani pentru o operatie la cap. Marioara a declarat ca fiica ei nu s-a multumit cu banii de operatie si i-a cerut toti banii mamei sale. Marioara spune ca Oana Zavoranu are timpanul spart si alte probleme pe care nu le cunoaste cu exactitate.

Marioara Zavoranu este internata de trei luni la Institutul Clinic Fundeni dupa ce a suferit o interventie chirurgicala in urma careia a ramas fara niciun rinichi. Aceasta este nevoita sa faca dializa de trei ori pe saptamana. Mama Oanei Zavoranu sustine ca va fi externata de Paste.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More