Connect with us

Știri

MARIOARA ZAVORANU SI FIICA SA AU INCEPUT SA SE URASCA DE MOARTE DIN 2000. Evenimentul tragic din familie de la care a pornit totul!

Relația neobișnuită dintre Marioara Zăvoranu și fiica sa, Oana, a pornit în anul 2000, după moartea părintelui adoptiv al actriței. Moartea lui Nicolae Zăvoranu a rupt relația mamă-fiică definitiv.

După moartea lui Nicolae, Oana Zăvoranu avea să realizeze că trăia un coșmar. În anul 2000, mama vedetei a pus-o să semneze la notar că îi cedează ei toată averea moștenită de la tată. Extrem de naivă în acea perioadă, vedeta s-a conformat planurilor mamei sale și avea să se trezească în timp când a descoperit că deși are o avere imensă nu se poate bucura de bani, fiind nevoită să apeleze mereu la mama sa.

Printre vorbele grele pe care Oana Zăvoranu i le-a adresat mamei sale se numără inclusiv blestemele de moarte („îmi doresc să te găsesc moartă într-un tomberon”). În anul 2006, Oana se căsătorește cu Pepe și își dă mama în judecată pentru a se cere anularea actului semnat în 2000.

CITESTE CONTINUAREA PE TEOTRANDAFIR.COM

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top